Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Armani sadarbībā ar Samsung rada īpašu Galaxy S modeli
Publicēts 28. novembrī, 2010.
Džiordžio Armani veidotā viedtelefons ir apveltīts ar izcilu SUPER AMOLED ekrānu, kas ir labi saskatāms pat tiešos saules staros, kā arī telefons piedāvā virkni inteliģentu funkciju, piemēram, integrēto ziņapmaiņu, SWYPE tehnoloģiju ātrākai teksta ievadei, Android market aplikāciju un citas iespējas.

Izsmalcināts dizains – Armani būtība

Giorgio Armani Samsung GALAXY S telefona āriene iemieso izsmalcināto Armani stila būtību. Lai piešķirtu telefonam īpaša dizaina akcentu, smalkais korpuss ir izgreznots ar ekskluzīvu, Armani veidotu metāla aizmugurējo vāciņu. 9,9 milimetru plānais korpuss padara jauno Giorgio Armani Samsung GALAXY S par slaidu un elegantu aksesuāru.

Inteliģentas funkcijas – ērtākai ikdienai

Giorgio Armani Samsung GALAXY S inteliģentās funkcijas ļauj vienmēr atrasties tiešsaistē un nezaudēt saikni ar saviem paziņām, radiniekiem vai kolēģiem. Social Hub funkcija ar integrēto ziņapmaiņu ietver telefongrāmatu, kalendāru, zvanu vēsturi, kā arī sociālos tīklus.

Plašas pielāgošanas iespējas – individuāls pieskāriens

Giorgio Armani Samsung GALAXY S ir ietvertas Android Market un Samsung Apps aplikācijas, kas sniedz plašas iespējas izvēlēties sev piemērotāko no dažādiem rīkiem, spēlēm, veselības un dzīves stila aplikācijām un e-grāmatām. Džiordžio Armani īpaši veidotā saskarne nodrošina piekļuvi ekskluzīvam saturam, kur lielākām personalizācijas un stila iespējām tiek piedāvātas īpašas zvanu melodijas, teksta šrifti, kā arī telefona ieslēgšanas/izslēgšanas animācijas.

“Pateicoties ilgstošajai sadarbībai starp Samsung un Džiordžio Armani, ir radīts elegants telefons, kas ļauj atspoguļot tā lietotāja izsmalcināto gaumi. Patiešām liels gandarījums redzēt, kā Samsung dizains un tehnoloģiskās prasmes iet roku rokā ar vienu no pasaules prestižākajiem un elegantākajiem dizaina zīmoliem,” stāsta Samsung Mobilā mārketinga nodaļas viceprezidents YH Lī (YH Lee).

No šī gada decembra Giorgio Armani Samsung GALAXY S telefons būs pieejams Džiordžio Armani modes preču veikalos un lielākajos mobilo telefonu veikalos Itālijā, savukārt plašāku pasaules tirgu šis telefons sāks iekarot 2011. gada sākumā.

Giorgio Armani Samsung GALAXY S produkta tehniskās specifikācijas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: