Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Canon 2011. gada konkursā ieguvis divas Red Dot dizaina balvas
Publicēts 24. maijā, 2011.
Canon ir ieguvis divas Red Dot izstrādājumu dizaina 2011. gada konkursa balvas. Tas ir pasaules lielākais un ievērojamākais dizaina konkurss. Šī gada konkursā izredzēto izstrādājumu vidū, kas saņēmuši slaveno Red Dot zīmotni par izcilu dizaina kvalitāti, ir Canon PIXMA MG8150 printeris un X Mark I kalkulatoru sērija.

PIXMA MG8150 ir izcila Wi-Fi daudzfunkciju ierīce ar izsmalcinātu dizainu elegantā, melnā krāsā, lielu centrālo vadības paneli un TFT ekrānu. Izmantojot PIXMA unikālo Intelligent Touch sistēmu un skārienjutīgo paneli ar indikatoru vadību, var izdrukāt, nokopēt un ieskenēt dokumentus dažās sekundēs. Printeris ar Canon pilnas fotolitogrāfijas strūklsprauslas (FINE) drukas tehnoloģiju nodrošina līdz 9 600 dpi drukas izšķirtspēju ar, minimums, 1 pl tintes pilieniem, tādējādi izgatavojot satriecoši detalizētus krāsu un melnbaltus fotoattēlus. Daudzpusīgā programmatūru pakete ietver Canon Full HD Movie drukāšanas programmatūru, kas ļauj lietotājiem izdrukāt fotoattēlus no video.

X Mark I kalkulatoru sēriju veido X Mark I, X Mark I Print un X Mark I Mouse kalkulatori. Katram no tiem ir izcils dizains ar smalku, izteiksmīgu un racionālu korpusu, ko ir ērti turēt rokā. X Mark I ekrāns ir izgatavots no materiāla, kas netiek izmantots Canon prizmas objektīvos; tas ir pirmais Canon profesionālais kalkulators, kas izmanto tikai saules enerģiju. X Mark I Print ir profesionāls kalkulators ar drukas funkciju, kas apvieno modernu vienkāršību un samazinātu ietekmi uz apkārtējo vidi: tā iekšējais apvalks ir izgatavots no Canon otrreizējās pārstrādes materiāla. X Mark I Mouse ir smalks personālais kalkulators “trīs vienā”, kas darbojas arī kā datora bezvadu lāzerpele un ciparu tastatūra.

“Mūsu žūrija, kā vienmēr, ļoti rūpīgi izvērtēja iesniegtos izstrādājumus. Vērtēšanas procesā dizaina kvalitāte apliecināja pati sevi, tādēļ tika apbalvoti oriģināli un jauni radošie risinājumi. Abi šie kritēriji raksturo ne tikai laba dizaina principus, bet arī veiksmes iespējas tirgū. Šo potenciālu vairākas reizes palielina mūsu pazīstamās dizaina balvas mērķtiecīga izmantošana,” saka profesors Dr. Pēters Zeks [Peter Zec], Red Dot dizaina balvas iniciators.

Šajā gadā Red Dot dizaina balvai dizaineri un uzņēmumi no 60 valstīm bija pieteikuši 4433 izstrādājumus.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: