Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Digitālā vizītkarte POKEN tagad arī Latvijā
Publicēts 5. martā, 2010.
No šodienas arī Latvijas iedzīvotāji varēs savstarpēji apmainīties ar personisko kontaktinformāciju, izmantojot digitālo vizītkarti POKEN. Šī inovatīvā ierīce pieejama TELE2 veikalos visā Latvijā, kā arī internetā www.doyoupoken.lv

Digitālā vizītkarte Poken ir elektroniska ierīce ar USB savienojumu, kas satur tā lietotāja personisko informāciju (kontaktus, fotogrāfiju, dalību sociālajos tīklos, intereses, vaļaspriekus u.tml). Ikviens Poken lietotājs, reģistrējoties www.doyoupoken.lv mājaslapā, var ievadīt un mainīt savus datus un izveidot savu personisko profilu, kurā tiek uzglabāti visi iegūtie biznesa partneru, draugu un paziņu kontakti. Lai iegūtu citas personas datus elektroniskā veidā, arī šai personai jāizmanto Poken. Savstarpējā datu apmaiņa notiek pavisam vienkārši – saskaroties abām ierīcēm dažu sekunžu laikā abu pušu informācija tiek nolasīta un saglabāta. Pēc tam jauniegūtos kontaktus atliek ievadīt datorā un papildināt Jūsu profilā esošo kontaktu skaitu.

“Faktiski Poken pieliek punktu papīra vizītkaršu ērai – nekādas papīra lapiņu meklēšanas, vai tālruņa numura ierakstīšanas mobilajā telefonā, vienkārši, pasniedz rokasspiedienam sava Pokena rociņu drauga Pokena rociņai un visa jūsu kontaktinformācija dažās sekundēs  būs drauga datu bāzē. Un protams, arī drauga kontakti automātiski saglabāsies Jūsu Pokenā,” atzīmē Poken oficiālās izplatītājfirmas Latvijā – SIA Strata pārstāvis Jānis Leitāns.

Šobrīd pieejamas divas Poken ierīču sērijas – PokenSpark bērniem un jauniešiem un PokenPulse pieaugušajiem. Jauniešiem piemērotiem modeļiem ir 18 dažādu krāsu un “sejiņu” izvēle, kas vienā reizē var saglabāt līdz pat 64 kontaktiem. Biznesa lietotāju  PokenPulse apvieno Poken ierīci un 2 GB USB,  saglabājot 200 kontaktus. Ielādējot uzkrātos kontaktus datorā Poken atmiņa automātiski atbrīvojas. Īpaši konferencēm un masu pasākumiem tiek piedāvāts vienkāršots Poken modelis, kuru var ērti ievietot pasākuma dalībnieku kartēs.

Viena no būtiskākajām Poken priekšrocībām ir tas, ka tiek piedāvāta tiešsaiste ar kontaktpersonas profiliem populārākajos sociālajos saziņas tīklos (Facebook,Twitter,Myspace,Skype u.tml). Šobrīd Poken pieejams faktiski visā pasaulē – Eiropā, ASV, Japānā, DĀR, kā arī mūsu kaimiņvalstī Igaunijā. Latvijā digitālo vizītkarti Poken iespējams iegādāties Tele2 veikalos visā Latvijā. Tele2 mazumtirdzniecības departamenta direktors Arnis Pūciņš norāda: “Tele2 vienmēr ir atbalstījis un ieviesis inovatīvus risinājumus un jaunas tehnoloģijas, lai atvieglotu klientu sadzīvi un vienlaikus padarītu to interesantāku. Tele2 klientu apkalpošanas centri ir pirmie, kur līdztekus citām mobilo komunikāciju ierīcēm, būs pieejams Poken. Sakari nav tikai sazināšanās, tie ir arī kontakti, un Poken būs veids, kā apmaiņu ar kontaktiem padarīt atraktīvāku un piedot tai vieglumu.”


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: