Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Ergolain design: Aug pieprasījums pēc ekskluzīvām mēbelēm
Publicēts 20. janvārī, 2014.
„2014.gads valsts un pašvaldību iepirkumu ziņā būs pasīvs, taču aktivizēsies interese par interjera un mēbeļu atjaunošanu biznesa sektorā”, vērtējot šī gada tendences nozarē , pauž mēbeļu ražotāja SIA „Ergolain design” valdes locekle Ilze Rieba. Eksperte vienlaicīgi norāda arī uz to, ka, atdzīvojoties ekskluzīvo mājokļu sektoram, aug pieprasījumu pēc izsmalcinātiem interjera risinājumiem un augstvērtīgām mēbelēm.

Mēbeļu ražotāju „Ergolain design” pārstāve atzīmē, ka biroja mēbeļu tirgus Latvijā pakāpeniski atgūstas un ekonomiskās vides stabilizēšanās dod iespēju domāt par pilnveidojumiem biroja interjerā un arī veicina interesi jaunu mēbeļu iegādi.

„Kopumā biroja mēbeļu pasūtījumu apjomi pēdējos divos gados ir auguši, kas bijis cieši saistīts arī ar pieejamā Eiropas līdzfinansējuma apgūšanu un lielu projektu kā VID biroju ēka, Rīgas Tehniskā Universitāte, Rīgas domes izglītības kultūras un sporta departaments, Marka Rotko centrs realizāciju. Līdz ar to prognozējam, ka kopējais nozares apgrozījums šogad saglabāsies pagājušā gada līmenī, jo atsevišķi lieli valsts iepirkumi kā Nacionālā bibliotēka tiks pabeigti tikai šogad. Arī privāto klientu budžeti mēbeļu iegādei biznesa sektorā saglabās aptuveni tos pašus apjomus”, pauž mēbeļu ražotāji „Ergolain design”.

„Jaunu biroju būvniecība pašlaik nav aktīvākajā fāzē, toties ir potenciāls veikt uzlabojumus esošajos birojos un ''atgriezt dzīvību” ēkām, kas ilgāku laiku netika izmantotas, ko arīdzan novērojam mūsu klientu vidū” – saka I.Rieba. SIA „Ergolain design” vadītāja atzīmē, ka biznesa klientu sektorā dominē uzņēmumi ar ārvalstu kapitālu, loģistikas, IT nozares uzņēmumi un starptautiski uzņēmumi, kuriem ir būtiski saglabāt korporatīvo stilu arī biroju iekārtojumos visā pasaulē.

Kā jaunu tendenci šogad eksperte atzīmē aktivitātes atjaunošanos arī ekskluzīvo apartamentu un dzīvojamajā apbūvē, kas rada pieprasījumu pēc izsmalcinātiem dizaina un kvalitātes ziņā interjera risinājumiem un mēbelēm.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: