Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
HP iepazīstina ar izsmalcinātiem plaša patēriņa galddatoriem
Publicēts 18. jūlijā, 2011.
HP izveidojis jaunu plaša patēriņa galddatoru līniju, kas piedāvā jaunākās tehnoloģijas izsmalcinātā dizainā. Pateicoties nevainojamām līnijām, gludām formām un kontrastējošiem materiāliem, jaunā dizaina Pavilion galddatori atbilst mūsdienu patērētāja stilam un vēlmēm.

Melnais, glancētais daudzslāņu priekšējais panelis uz metāla bāzes piešķir jaunajiem torņiem dziļumu un telpiskumu, kamēr slīdošie paneļi paslēpj portus un diskdziņus, radot pulētu, spodru ārieni. Atsevišķi modeļi piedāvā USB 3.0 priekšējā panelī, kas ir ērti lietošanai, kā arī viedtālruņu, digitālo kameru un mp3 atskaņotāju uzlādēšanai.

“Patērētāji pieprasa labāko – veiktspēju un paplašināmību apvienojumā ar dizainu, kas iederas viņu apkārtnē,” saka Rendols Mārtins (Randall Martin), HP Galddatoru biznesa stratēģijas galvenais izstrādātājs. “Jaunie HP datori piedāvā intuitīvas funkcijas un uzlabotu estētiku, apvienojot attālumu, kas dažreiz pastāv starp formu un funkcionalitāti.”

Daudzpusīgs dizains, jaudīgas iespējas
Papildus uzlabotajam dizainam, jaunie HP Pavilion galddatori ir pieejami ar jaudīgiem procesoriem un grafikas risinājumiem augstākām skaitļošanas iespējām. Atsevišķos modeļos iekļautās novatoriskās tehnoloģijas – Beats Audio un HP LinkUp – sniedz patērētājiem augstāko līmeni skaņas un ērtību jomā.

Ar HP un Beats by Dr. Dre kopīgi izstrādāto augstas veiktspējas skaņas tehnoloģiju Beats Audio mūzikas cienītāji varēs izbaudīt mūziku studijas kvalitātē. Tiem, kuri patiesi vēlas izbaudīt digitālās pasaules priekšrocības, HP LinkUp ļaus bez vadiem, failu jucekļa vai sarežģītas sinhronizācijas skatīt un mijiedarboties ar saturu un programmām starp klēpjdatoru un galda PC.

Klēpjdatora programmu pārlūkošana un failu rediģēšana uz galddatora lielākā displeja un ar pilnizmēra klaviatūru rada komfortablāku un baudāmāku darba vidi.

HP Pavilion galddatoru klāstā ietilpst:

  • HP Pavilion p7 sērijas PC: ikdienas lietošanai HP Pavilion p7 sērija piedāvā plašu diska vietu fotogrāfijām, mūzikai un video. Integrētā grafika uzlabo bilžu kvalitāti, bet iebūvētais daudzkanālu telpiskās skaņas atbalsts nodrošina jaudīgu skaņu.
  • HP Pavilion Slimline s5 sērijas PC modeļi ir uz pusi mazāki par tradicionālajiem datoru torņiem, bet konfigurējami tā, lai piedāvātu maksimālu datu glabātuvi un procesorus visprasīgākajiem vairākuzdevumu režīmiem.
  • HP Pavilion HPE h8 sērijas PC patlaban ir visjaudīgākie HP datori. Tajos ir iebūvēti Intel® Core™ i7 procesori un uzlabotas NVIDIA vai ATI grafikkartes. HP Pavilion HPE h8 sērija piedāvā vispilnīgākās darba iespējas gludā un vienkāršā dizainā. Datoriem iespējams pieslēgt līdz trim monitoriem, lai ļautu lietotājiem palielināt produktivitāti.
  • Monitors HP 2311x ir aprīkots ar jaunu HDMI savienojumu un Energy Star® 5.0 sertifikātu, kā arī EPEAT® Sudraba reģistrāciju. Monitora LED aizmugurapgaismojums nesatur dzīvsudrabu, lai samazinātu negatīvo ietekmi uz apkārtējo vidi. Monitors perfekti sader kopā ar jebkuru no jaunajiem Pavilion galddatoriem.

Cenas un pieejamība
HP Pavilion h8 sērijas PC ir pieejami par cenu, sākot no LVL 499.
HP Pavilion p7 sērijas ir pieejami par cenu, sākot no LVL 399.
HP Pavilion Slimline s5 sērijas PC ir pieejami par cenu, sākot no LVL 299.
HP 2311x plaša patēriņa monitori ir pieejami par cenu, sākot no LVL 159.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: