Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
HP ievieš jaunus, inovatīvus drukas un attēlveidošanas rīkus lielajām organizācijām
Publicēts 24. aprīlī, 2010.
Informācijas tehnoloģiju ražotājs „Hewlett-Packard” ieviesis jaunus programmnodrošinājumus uzņēmumiem, kas izmanto HP drukas pārvaldības ārpakalpojumus (HP MPS). Jaunie HP risinājumi uzlabos drukas pakalpojumu vadību, nodrošinās mobilās drukas iespējas un uzlabos komunikācijas procesus.

HP jauno drukas un attēlveidošanas risinājumu klāstā ir tehnoloģiju platforma MPS Smart Decision Suite, kas biznesa lietotājam ļaus ērtāk pārskatīt uzņēmuma drukas un attēlveidošanas infrastruktūru, analizēt drukas procesus un plānot drukas iekārtu izmantošanu. Šī tehnoloģiju platforma integrē ierīces, risinājumus, pārlūkošanu un pārvaldības ierīces ar HP piedāvāto biznesa pakalpojumu infrastruktūru.

HP ieviesis arī uzņēmumiem izveidotu mobilās drukāšanas platformu – HP ePrint Enterprise, kuras pamatā ir HP CloudPrint tehnoloģija. Mobilā drukāšana šobrīd ir pieejama tikai BlackBerry viedtālruņos. Mobilās drukas ieviešanai par pamatu ir pagājušajā gadā dibinātā HP un kompānijas “Research in Motion” (RIM) stratēģiskā sadarbība, un šis ir pirmais reālais HP ePrint stratēģijas ieviešanas gadījums. HP ePrint risinājums būs izmantojams arī publiskai lietošanai, sākotnēji HP partneru uzņēmumos – 1800 FedEx birojos un Hilton viesnīcās visā pasaulē.

Pēdējo attēlveidošanas un drukas jaunumu klāstā ir jauni HP Exstream platformas risinājumi. HP Extream ir pilnībā integrēta programmatūras platforma, kas paredzēta komunikācijas rīku (korporatīvās veidlapas, mārketinga vizuālie risinājumi u.c.) automatizētai izstrādāšanai, aktualizēšanai un izplatīšanai lielā apjomā. HP Extream platformas klāstu papildini divi jauni rīki:

  • HP Exstream Application Manager  – programmrīks, kas automātiski sadala informāciju uz visām drukas lietotnēm, pilnveido to saturu un centralizē satura atbilstību (piemēram, logotipa automātiska nomaiņa visām uzņēmuma elektroniskajām veidlapām vienlaikus);
  • HP Exstream Command Center – programmrīks, kas racionalizē darba plūsmu, izpildot automatizēto darbu plānošanu, efektīvi pārvaldot caurlaides spēju ražošanas programmu starpā.

HP tāpat turpina joprojām piedāvāt plašas un elastīgas pārvaldītās drukas pakalpojuma izmantošanas nosacījumu iespējas, izvērtējot klienta drukas un attēlveidošanas apjomus un vajadzības. Maksa par pakalpojumu iespējama no fiksētas maksas līdz maksai par lapu (cost per page).

HP paplašinājis arī 2009. gada septembrī ieviesto drukas pakalpojuma atmaksas garantijas programmu Printing Payback Guarantee2, kas piedāvā uzņēmumam bezriska HP MPS ārpakalpojuma ieviešanu. Šis pakalpojums šobrīd tiek ieviests Jaunzēlandē, Austrālijā un Singapūrā, Baltijā šis pakalpojums vēl nav pieejams.

Pārvaldītie Drukāšanas Pakalpojumi (Managed Print Services) ietver uzņēmuma drukas iekārtu, kopētāju, daudzfunkciju iekārtu, kā arī faksu pārraudzību un pārvaldīšanu vienotā sistēmā, vairumā gadījumu šo pakalpojumu uzticot ārējam pakalpojuma sniedzējam (outsourcing).

Papildu informāciju par jaunajiem risinājumiem un pakalpojumiem, vietnē: www.hp.com/go/ipgenterprise.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: