Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
HP ieviesis jaunas nākotnes drukas iespējas – tīkla savienojums un «inteliģentais mākonis»
Publicēts 15. jūnijā, 2010.
Informācijas tehnoloģiju ražotājs Hewlett-Packard prezentējis drukas iekārtu iespējas integrēties mākoņošanas vidē – HP ePrint. Jaunā aplikācija ļauj lietotājam drukāt no jebkura e-pasta uz jebkuru HP printeri no jebkuras vietas pasaulē.

Hewlett-Packard prezentējis jauna veida tīkla drukāšanas risinājumu, kas izmanto attālinātu serveri jeb tā saukto mākoni (Cloud computing). Jaunais HP ePrint risinājums lietotājam sniegs iespēju:

  • drukāt no jebkuras ierīces ar e-pasta funkciju uz jebkuru jauno HP printeri ar HP ePrint atbalstu no jebkuras vietas pasaulē, lietojot jauno HP ePrint tehnoloģiju;
  • saglabāt dokumentus un failus mākonī, kā arī izdrukāt tos „pa tiešo”;
  • pārvērst printeri informācijas centrā ar iespēju konfigurēt drukāšanas programmatūru tā, lai, piemēram, regulāri saņemtu jaunāko ziņu izlaidumus, kā arī citus materiālus uz konkrēto mājas vai biroja printeri;
  • pārvaldīt un iestatīt drukas parametrus pilnā apjomā caur HP ePrintCenter, lai saņemtu svarīgu, interesantu vai izklaidējošu saturu.

HP e-All-in-One būs pirmie printeri ar tiešo piekļuvi tādam globālā tīmekļa saturam kā krāsainas web lapas, 3D-objekti, HP ātrās formas.

„Mēs vēlreiz rekonstruējām drukāšanu, lai tīkla druku mākonī padarītu par jaunu nozares standartu”, stāsta Vaiomešs Džoši (Vyomesh Joshi), Hewlett-Packard Imaging and Printing Group viceprezidents. „Apzināmies, ka HP klienti vēlas vienkāršu metodi, lai izdrukātu savu saturu jebkurā vietā un jebkurā laikā. HP radījis veidu kā to pārvērst realitātē, sniedzot iespēju drukāt no jebkuras tīmeklim pieslēgtas ierīces – viedtālruņa, iPad, netbuka utt. uz jebkuru jauno HP printeri.”

Katram HP ePrint printerim būs pavisam vienkārša, bet unikāla e-pasta tipa adrese, tādējādi lietotājs varēs dokumentus uz printeri nosūtīt tieši tāpat kā parastu elektronisko vēstuli. No mobilās ierīces caur HP ePrint varēs nosūtīt dokumentus izdrukai uz mājas, biroja, vai publisko printeri (šobrīd pasaulē publiskie printeri ir pieejami Hilton tīkla viesnīcās un FedEx birojos).

HP izveidojis ePrintCenter – tīkla koncentratoru (hub) visiem HP klientiem, kur var izpētīt jaunos servisus un konfigurēt ierīces pēc savām vajadzībām. Piemēram, klients var reģistrēt savus HP produktus, lai saņemtu jauninājumus. Var veikt parametru iestatīšanu, sekot līdzi drukas uzdevumu izpildei, izmēģināt jaunās drukas lietojumprogrammas un piedāvāt savas.

Jaunie Photosmart printeri

Līdz ar jaunā risinājuma ieviešanu, HP laidis klajā mājai un biznesam paredzētas tīkla tintes printeru līnijas e-All-in-One.

  • HP Photosmart Premium e-All-in-One – printeris, kas apgādāts ar bezvadu interneta modemu un pilnu drukas programmatūras komplektu. Modelim ir 10.9 cm HP TouchSmart uzlabots skārienjutīgais displejs, un tas ir aprīkots ar taupīgas drukas programmām. Sagaidāms, ka modelis pasaules tirgū parādīsies oktobrī par aptuveno cenu 199 eiro. Līdzīgs modelis pieejams ar faksa funkciju – HP Photosmart Premium Fax e-All-in-One, kas būs nopērkams visā pasaulē sākot ar š.g. septembri par 249 eiro.
  • HP Photosmart Plus e-All-in-One – nodrošina augstas kvalitātes bilžu, ikdienas dokumentu vai radošo projektu izdrukas. Modelim ir 8.9 cm HP TouchSmart displejs, piedāvājot krāsainu web lapu un HP ātro formu izdruku bez saslēgšanas ar datoru. Sagaidāms, ka printeris visā pasaulē būs nopērkams septembrī par aptuveni 149 eiro.
  • HP Photosmart Wireless e-All-in-One – ātri drukā web saturu, lietojot 6.1 cm HP TouchSmart displeju. Ļauj veidot iespaidīgus foto projektus, izmantojot atsevišķas tintes kasetnes un speciālas iespējas, piemēram, fotogrāfiju automātisko optimizāciju. Modelis mazumtirdzniecības veikalos parādīsies jūlijā par 99 eiro.

Visus jaunos HP printerus komplektē ar jauno HP Photo Creations programmatūru, kas ļauj lietotājam izgatavot bilžu grāmatas, kalendārus un citas aizraujošas lietas. Jaunie HP printeri tiek pārdoti vairākkārtīgi lietojamā iepakojuma somā, turklāt šīm drukas iekārtām ir ENERGY STAR® sertifikāts.

Visiem printeriem lieto HP 364/178 Black, Cyan, Magenta un Yellow tintes kasetnes. Pieejamas arī palielināta apjoma kasetnes HP 364/178XL, kas ļauj izdrukāt vairāk lapu un ir ekonomiskākas.

HP 364 Series Photo Value Pack ir komplekts, kas satur 100 loksnes 10×15 cm HP Advanced Photo papīra un 3 oriģinālās HP 364 krāsu kasetnes. Fotopapīrs ir laboratorijas kvalitātes, acumirklīgi žūstošs, un attēlu kvalitāte saglabājas paaudzēm ilgi.

HP Everyday Photo Paper ir glancēts fotopapīrs, kas izgatavots no Forest Stewardship Council sertificētas šķiedras, ir viegli pārstrādājams un nodrošina viegli iegūstamas krāsu fotogrāfijas, ka arī foto projektus uz jebkura tintes printera. Labākai kvalitātei HP iesaka izmantot ColorLok papīru.

Jaunas drukas partnerprogrammas patērētājiem un biznesam

Šogad biznesa lietotājiem būs iespēja novērtēt HP drukas partneru lietojumprogrammas:

  • Google Docs – vienkāršai dokumentu skenēšanai tīklā, lai tos vēlāk izdrukātu;
  • Box.net – lai skenētu, izplatītu, pārvaldītu, iegūtu pieeju biznesa dokumentiem tiešsaistē ;
  • Reuters – jaunāko ziņu izlaidumiem;
  • DocStoc un Biztree, lai iegūtu pieeju standarta lietišķajām formām: rēķiniem, tāmēm, līgumiem utt.

HP iPrint Photo arī Android videi

HP iPrint Photo ir bezmaksas programma, lai ātri un vienkārši izdrukātu fotogrāfijas no viedtālruņa uz HP tintes printera, izmantojot Wi-Fi bezvadu interneta savienojumu. Līdz šim HP iPrint Photo darbojās uz operētājsistēmām Symbian, Windows Mobile®, kā arī Apple mobilajām ierīcēm iPad, iPhone un iPod touch. Šovasar tām pievienosies arī Android operētājsistēma.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: