Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
HP prezentē jaunus, inovatīvus klēpjdatorus ar augstvērtīgu skaņas funkciju un 3D attēlu
Publicēts 3. septembrī, 2010.
Informācijas tehnoloģiju ražotājs „Hewlett-Packard” prezentējis jaunus, inovatīvus klēpjdatorus – ENVY14 Beats Edition ar augstvērtīgu skaņas funkciju un HP ENVY17 ar 3D attēlu.

HP ENVY14 Beats Edition

HP un Beats by Dr. Dre paziņojis par HP ENVY 14 Beats Edition klēpjdatora, kurā integrēta inovatīvā Beats Audio skaņas funkcija, ieviešanu tirgū. HP dibinājis savienību ar leģendāro skatuves mākslinieku un producentu Dr. Dre un Geffen A&M Records skaņu ierakstu studijas vadītāju, vienu no Beats tehnoloģijas pamatlicējiem, Džimmiju Aiovinu (Jimmy Iovine). Sadarbības mērķis ir ar inovatīvo tehnoloģiju palīdzību iegūt jaunu, augstākas kvalitātes digitālās mūzikas skanējumu.

HP ENVY14 Beats Edition izstrādāts ar mērķi piedāvāt jaudu un veiktspēju savienojumā ar mūsdienu audio iespējām, kas klēpjdatoru padara par ideālu iekārtu gan nopietnam darbam, gan izklaidei ar augstām prasībām. Šim Premium klases klēpjdatoram ir Beats Audio tehnoloģija – HP un Beats by Dr. Dre kopdarba rezultāts, kas atskaņo skaņu skaļruņos vai austiņās tādā kvalitātē, kā to iecerējis pats skatuves mākslinieks. Šim mērķim HP katra HP ENVY14 Beats Edition komplektā iekļāvis kompānijas Monster ražotās Beats Solo austiņas. Tām paredzēts uzlabots audio draiveris, kas garantē skaidru skanējumu.

Gludais, melnais metāla korpuss akcentē Beats sarkani-melno dizainu, ko vēl labāk akcentē sarkanais klaviatūras izgaismojums un trīs iestrādātas ekrāntapetes par Beats tēmu.

Lai paplašinātu veiktspējas un izklaides iespējas, atsevišķi HP ENVY14 Beats Edition datori satur arī programmatūru Adobe Photoshop Elements 8 un Adobe Premiere Elements 8 fotoattēlu un video apstrādei.

ATI Mobility Radeon HD 5650 grafikkarte ar 1GB videoatmiņu, HP BrightView Infinity LED displejs un HP TrueVision HD tīmekļkamera ir ideāli mūzikas, filmu un foto satura radīšanai un apstrādei.

HP ENVY14 Beats Edition aprīkoti ar jaudīgiem Intel procesoriem.  Standarta akumulators nodrošinās datora darbu līdz 6,5 stundām, bet, izvēloties komplektāciju ar HP Slim Fit Extended-Life bateriju, darbības laiks pieaug līdz pat 13 stundām.

HP ENVY17 3D

Apvienojot 3D tehnoloģijas, Beats Audio skaņas tehnoloģiju un HP Triple Bass Reflex sabvūferi jaunais HP ENVY17 3D klēpjdators nodrošina jaudu un veiktspēju, kas ļauj baudīt jaunas izjūtas. Piedāvājot labāko 3D vizuālo pieredzi un vienlaikus neietekmējot parasto 2D saturu, 17.3 collu lielais HP 3D Ultra BrightView displejs nodrošina kristāltīru, 1080p Full HD izšķirtspējas Blu-Ray telpisko attēlu.

HP 3D Active Shutter bezvadu stereo brilles nodrošina iespēju 3D saturu skatīties pilnīgi viengabala režīmā – bezvadu tehnoloģijas sinhronizē katru kadru starp displeju un briļļu stikliem.

Atsevišķiem datoriem komplektā ietilpst arī DreamWorks Animation 3D animācijas filmas MEGAMIND reklāmas rullītis.

HP ENVY17 3D ir 2 TB datu glabātuve, 4-kodolu Intel procesors un diskrētā  ATI Mobility Radeon HD 5850 grafikkarte. Klēpjdators atbalsta ATI Eyefinity tehnoloģiju, kas ļauj pieslēgt tam vairākus ārējos displejus. Precīzi gravētais un anodētais jaunā HP ENVY17 3D gludais un patīkamais alumīnija korpuss veiksmīgi sasaucas ar  klēpjdatora jaudīgo iekšpusi.

Papildu informācija par jaunajiem HP ENVY17 3D un HP ENVY14 Beats Edition –www.hp.com/go/ENVY un www.hp.com/go/beats

Čarls Snaimens (Charl Snyman), HP Eiropas, Vidējo Austrumu un Āfrikas Personālo sistēmu grupas viceprezidents stāsta: “Ar šīm jaunajām tehnoloģijām un modernizēto dizainu mēs piedāvājam klientiem labākos skaitļošanas un izklaides risinājumus. Jaunie HP klēpjdatori nodrošina progresīvās tehnoloģijas, veiktspēju un dizainu, kas apmierinās visprasīgākos lietotājus”.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: