Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
HP uzlabotie piezīmjdatoru modeļi būs modernās un dzīvespriecīgās krāsās
Publicēts 6. jūnijā, 2010.
Informācijas tehnoloģiju ražotājs ”Hewlett-Packard” radījis jauna dizaina lietotāju piezīmjdatorus ar atšķirīgiem izskata elementiem, nebijušiem materiāliem un uzlabotu veiktspēju. Svaigākās vēsmas ienākušas HP ENVY, HP Pavilion, HP G, HP Mini produktu līnijās.

HP ENVY14 un ENVY17

Abiem ENVY piezīmjdatoriem ir veiktspējīgi Intel® procesori un atsevišķa ATI Mobility Radeon grafikkarte, optiskā disku iekārta, low-light augstas izšķirtspējas (HD) tīmekļa kamera, jaunākās bezvadu tehnoloģijas un savienojamības iespējas, kā arī izvēles programmatūra, tajā skatā arī īpaši ENVY radītas programmas. Papildus abos jaunajos piezīmjdatoros ir iekļauta Beats Audio unikālā audio tehnoloģija, ko radījis HP sadarbībā ar Beats by Dr. Dre. Iebūvēta arī jauna klaviatūra ar izgaismojumu.

HP ENVY sērijas datoriem ir magnija sakausējuma pamatne, samazinot datora svaru un biezumu, bet alumīnija šasija nodrošina labāku izturību.

HP ENVY14 modelim ir 14.5 collu HD ekrāns, un tas ir viens no vieglākajiem un plānākajiem četrkodolu piezīmjdatoriem pasaulē.

Otra modeļa HP ENVY17 cietā diska ietilpību ir iespējams palielināt līdz pat 2 terabaitiem. Piezīmjdatora labos parametrus nodrošina ATI Mobility Radeon HD 5830 grafikkarte ar 1024MB GDDR5 VRAM videoatmiņu, kā arī 17.3” liels full HD HP UltraBrightView Infinity ekrāns un Beats Audio ar HP Triple Bass Reflex Subwoofer skaņas sistēmu.

HP Pavilion vieglie un plānie dm1, dm3 un dm4

HP Pavilion dm4 ir 2.5 cm plāns un sver tikai 2 kg, tam raksturīgas metāla šasijas un elegants iegravēts raksts uz alumīnija apdares. Piezīmjdatoram ir Intel Core procesors, 14” BrightView HD LED ekrāns, iebūvēta optiskā disku iekārta, pirkstu nospiedumu lasītājs ar HP SimplePass un akumulatora darbības laiks līdz pat 6.5 stundām. Pēc potenciālā lietotāja vēlēšanās datoru var sakomplektēt arī ar ATI Radeon HD5450 grafikkarti.

HP Pavilion dm3 šobrīd tiek piedāvāti ar jaunākās paaudzes AMD Athlon II Neo vai Turion II Neo procesoriem, pēc pircēja izvēles ar ATI Radeon HD5430 grafikkarti, kā arī modernu, augstas kvalitātes metāla dizainu.

HP Pavilion dm1 ir šampanieša krāsas HP Imprint tehnoloģijā radīts faktūras dizains. Tā biezums ir mazāks nekā 2cm, un dm1 nodrošina akumulatora darbības laiku līdz pat 6,4 stundām. Piezīmjdatoram ir AMD Neo procesors, ATI Radeon HD 4225 grafikkarte un līdz pat 5GB DDR3 tipa operatīvās atmiņas.

HP Pavilion piezīmjdatori izklaidei un augstam sniegumam

Augstās veiktspējas piezīmjdatori HP Pavilion dv3, dv6 un dv7 ir ideāli piemēroti darbam ar multimediju saturu, ļaujot izbaudīt jaunākās grafikas, audio un video iespējas.

HP Pavilion dv3, dv6 un dv7 ir pieejami ar tumša ķirša, šampanieša un metāla dizainiem. Dv6 ir pieejams arī papildus krāsās, tajā skaitā sarkanā un baltā ar Imprint tehnoloģijā veidotiem iespiestiem rotājumiem, turklāt dv6 ir pirmais HP Pavilion piezīmjdators, kas pēc pircēja izvēles ir pieejams ar skārienjūtīgu ekrānu, kā arī jauno 15.6” HD ekrānu.

Pavilion dv3, dv6 un dv7 ar metāla apdari ir papildināti ar pirkstu nospiedumu lasītāju un HP SimplePass. Lai uzlabotu izklaides iespējas, dv7 modelis ar metāla apdari ir papildināts ar HP Triple Bass Subwoofer skaņas sistēmu un HP Beats Audio. dv3, dv6 un dv7 modeļiem ar Imprint apdari ir iebūvēta Dolby Advanced Audio skaņas sistēma un Altec Lansing skaļruņi.

Visos jaunajos HP Pavilion piezīmjdatoros iekļautas tādas ekskluzīvas tehnoloģijas kā HP TrueVision WebCam, kas optimizē video, pielāgojot to jebkādiem gaismas apstākļiem un HP QuickWeb, kas sniedz pieeju internetam jau pēc dažām sekundēm bez tradicionālās datora iestartēšanas.

HP Mini

HP ir papildinājis arī HP Mini 210 līniju ar diviem jauniem, dzīvespriecīgiem dizainiem – rūtaini-rozā un balta kristāla, šobrīd piedāvājot šos mazos piezīmjdatorus jau 6 dažādās krāsās. Rūtaini-rozā HP Mini 210 dizains ir veidots unikālajā HP Imprint 3-D tehnoloģijā. Arī HP Clickpad (skārienjūtīgā pele) arī izveidota rozā krāsā, savukārt ierīces apakšā uzdrukāts neliels kūciņas attēls.

HP G-sērijas piezīmjdatori

Arī HP G62 un G72 piezīmjdatori ir jaunās krāsās. HP G72 tagad būs iespējams iegādāties melnā krāsā, savukārt HP G62 – melnā, sudraba un biscotti (cepumu) krāsā. HP G62 būs ar jaunākajiem AMD Phenom II, Turion II un Athlon II sērijas procesoriem.

Visi minētie HP jaunumi piezīmjdatoru tirgū Baltijā būs pieejami jūlija beigās.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: