Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
HTC nāk klajā ar Explorer viedtālruni
Publicēts 29. septembrī, 2011.
HTC šodien prezentēja Explorer – jaunāko un cenas ziņā vispieejamāko viedtālruni tā ierīču klāstā. HTC Explorer piedāvā pilnvērtīgu viedtālruņa veiktspējas pieredzi tiem, kas viedtālruni lieto pirmo reizi. Ar raksturīgo izliekto un kompakto dizainu, 3.2 collu HVGA skārienjutīgo ekrānu un 3 MP kameru, HTC Explorer piedāvā visas viedtālruņa iespējas pievilcīgā un ikvienam pieejamā ierīcē.

„HTC Explorer ir radīts vieglai un vienkāršai lietošanai, nodrošinot lietotājam pilnīgu kontroli un piedāvājot ērtu pieeju vissvarīgākajam saturam un informācijai,” norāda HTC Corporation prezidents globālās pārdošanas un mārketinga jautājumos Džeisons Makenzi (Jason Mackenzie). „HTC Explorer ir vienkārši gudrāks tālrunis ikvienam, un tas kārtējo reizi apliecina HTC apņēmību paplašināt viedtālruņu tirgu pasaulē.”

HTC Sense
Ar integrētu HTC Sense tālruņa lietotājs var izbaudīt asu grafisko attēlu, dzīvīgas animācijas, plašu logrīku (widget) klāstu un vizuāli iespaidīgu virtuālo laikapstākļu aplikāciju. HTC Explorer piedāvā pielāgojamu noslēgšanas ekrānu (lock screen), kas nodrošina pieeju lietotājam svarīgākajām funkcijām un saturam, piemēram, sociālo tīklu jaunumiem, fotogrāfijām, laikapstākļiem, ko var aplūkot vienkārši aktivizējot ekrānu. Noslēgšanas ekrāns vienlaikus nodrošina ātru pieeju fotokamerai, lai fiksētu nozīmīgus dzīves mirkļus. Tālrunī pieejama arī jaunā Smart Dialer funkcija, kas nodrošina pieeju kontaktu izvēlnei ar vienu pieskārienu.

Sazinieties ar ģimeni un draugiem
Seko kolēģu, draugu un ģimenes locekļu aktivitātēm sociālajos tīklos, izmantojot People logrīku, kas parāda visus sociālo tīklu jaunumus vienā viegli pārskatāmā rindā. Jūs varat arī viegli nosūtīt fotogrāfiju vai video klipu tikai ar vienu pieskārienu.

Ātra un intuitīva interneta lietošanas pieredze
HTC Explorer piedāvā pilnīgu interneta lietošanas pieredzi ar Adobe Flash atbalstu, un tas ir pirmais savā klasē ar HVGA displeju, kas ļauj lietot gandrīz visas interneta veikalā Android Market pieejamās aplikācijas. URL saišu atpazīšana nodrošinās ātrāku piekļuvi 100 biežāk lietotājām interneta vietnēm, bet automātiska URL saišu labošanas funkcija interneta lietošanu padarīs ērtāku. Lietotāji var rezervēt galdiņu restorānā vai sazināties ar klientu apkalpošanas servisu, vienkārši piespiežot tālruņa numuru, kas parādās tālrunī atvērtajā interneta vietnē. Un, ja jūs esat aizmirsis izdrukāt jūsu galamērķa atrašanās vietu kartē, vienkārši klikšķiniet uz adreses, un jūsu tālrunī parādīsies karte un vieta, kur jūs vēlaties nokļūt.

Kontrolējiet savu dzīvi
HTC Explorer ļauj jums piekļūt vairākiem darba un personīgajiem e-pasta kontiem un kombinēt dažādus kalendārus vienā skatā. Darba uzdevumi no katra kalendāra tiek attēloti dažādās krāsās, lai būtu skaidri redzams, cik aizņemta ir jūsu diena. Jaunus kalendāra uzaicinājumus var pārvaldīt ar vienu cilni, kas ļauj efektīvāk plānot jūsu laiku. HTC Explorer piedāvā jums kontrolēt patērēto mobilo pakalpojumu apjomu, izmantojot tālruņa lietošanas monitoru – tas uzskaita jūsu zvanu minūtes, ziņas un datu apjomu un ļauj jums sekot savam mobilo pakalpojumu patēriņam.

Pieejamība
HTC Explorer būs pieejams Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā un Āzijā 2011. gada 4. ceturksnī. Tas būs pieejams dažādās pievilcīgās krāsās, tostarp Metallic Black, Active Black un Metallic Navy. Lietotāji varēs arī nomainīt sava HTC Explorer tālruņa vāciņu ar kādu no citās krāsās pieejamiem vāciņiem – Metallic Blue, Metallic Orange, Metallic White un Metallic Purple.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: