Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
HTC prezentē 5 jaunus viedtālruņus uz windows 7 bāzes
Publicēts 11. oktobrī, 2010.
Pasaules mēroga viedtālruņu ražotājs HTC un Microsoft Windows, šodien prezentējuši piecus jaunus viedtālruņus uz Windows Phone 7 bāzes: HTC 7 Surround, HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro un HTC HD7. Jauno Windows viedtālruņu sērijai ir raksturīga inovatīva lietotāju saskarne un elegants dizains, kas nodrošina ērtu informācijas un programmu organizāciju un pārvaldību. Katrs viedtālrunis izcelsies ar progresīvākajām tehnoloģijām un aprīkojumu, kas caur „HTC Hub” programmu sadaļu ļaus piekļūt jaunākajām HTC aplikācijām.

„Jaunie Windows Phone 7 viedtālruņi pavērs līdz šim nebijušas mobilā tālruņa izmantošanas iespējas, kuru pamatā ir tādu populāru Microsoft pakalpojumu integrēšana kā Xbox LIVE un Zune,” komentē HTC Corporation izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou). „Microsoft piedāvātās inovācijas un vērtības mobilo tālruņu lietotājiem visā pasaulē uzstāda arī jaunus nozares standartus. Kopumā HTC ir prezentējis piecus jaunus Windows Phone 7 viedtālruņus, kas katram lietotājiem sniedz iespēju izvēlēties sev piemērotāko,” turpina Pīters Ču.

„HTC ir mūsu ilggadējs partneris un savus pirmos tālruņus prezentējām aptuveni pirms desmit gadiem. Esam patiesi gandarīti par līdz šim sasniegto un turpinām attīstību, ieviešot piecus jaunus Windows Phone 7 viedtālruņus,” komentē Microsoft Mobilās komunikācijas biznesa nodaļas prezidents Endijs Līss (Andy Lees). „Windows Phone 7 iezīmē jaunu Microsoft un to partneru sadarbības virzienu,” turpina Endijs Līss.

Windows Phone 7

Windows Phone 7 ir raksturīga inovatīva, ērta lietotāju saskarne un elegants dizains, kas nodrošina lietotājiem elastību savas informācijas un programmu organizēšanā un pārvaldībā. Windows Phone 7 viedtālrunī nodrošina Xbox LIVE, Windows Live, Bing un Zune mūzikas un video lietošanas iespēju, kā arī ērtu saziņu sociālajos tīklos.
Windows Phone 7 lietotāja saskarne ir apvienota ar Windows Phone Hubs funkciju, kas palīdz ātri un ērti piekļūt personīgajai informācijai – kontaktiem, attēliem, spēlēm, mūzikai un video, kā arī biroja rīkiem un Windows Market Place.

HTC 7 Surround

HTC 7 Surround tālrunis ir multimediju ierīce, kas paver plašas iespējas filmu, mūzikas un spēļu cienītājiem. HTC 7 Surround ir aprīkots ar tālruņa statīvu un izbīdāmu Dolby Mobile™ un SRS WOW HD™ skaļruni, kas piedāvā augstu izšķirtspējas audio skaņu. Lai skatītos filmas un klausītos mūziku augstā attēla un skaņas kvalitātē, lietotājam vairs nav nepieciešams izmantot austiņas, jo HTC 7 Surround skaļruņu darbība padara klausīšanos dabisku un ērtu.

HTC 7 Mozart

HTC 7 Mozart viedtālrunis ir iestrādāts viengabalainā, īpaši izturīgā anodizēta alumīnija metāla korpusā, ērti iekļaujas rokā un izceļas ar elegantu un askētisku dizainu. HTC 7 Mozart augsto skaņas kvalitāti nodrošina integrētā Dolby Mobile™ un SRS WOW HD™ skaņas sistēma. Pateicoties Microsoft Zune programmas integrācijai tālrunī, lietotāji var sinhronizēt HTC 7 Mozart ar savu personīgo datoru un piekļūt saviem mūzikas vai video arhīviem neatkarīgi no atrašanās vietas.

HTC 7 Trophy

HTC 7 Trophy viedtālruni novērtēs Xbox LIVE spēļu cienītāji, jo tālruņa ātro darbību un attēla kvalitāti spēļu laikā nodrošina 1GHz Snapdragon procesors un spilgtais 3.8 collu WVGA skārienjūtīgs ekrāns. Ikviens spēļu, video un mūzikas cienītājs novērtēs augstās kvalitātes skaņu, ko nodrošina SRS WOW HD™ skaņas sistēma.

HTC 7 Pro

HTC 7 Pro viedtālrunis radīts iedvesmojoties no cilvēkiem, kas ikdienā apvieno efektivitāti biznesā un spēju pilnvērtīgi izmantot savu brīvo laiku. HTC 7 Pro tālrunī iestrādātā izbīdāmā QWERTY klaviatūra nodrošina ātru un ērtu ziņu un e-pastu rakstīšanu ar iespēju atlasīt, skenēt un organizēt darbu Outlook e-pastā, kā arī redigēt Office dokumentus. HTC’s stocks aplikācija būs noderīgs palīgs, lai sekotu līdzi aktuālākajām norisēm akciju tirgos.

HTC HD7

Pateicoties 4.3 collu lielajam ekrānam un tālruņa statīvam, HTC HD7 lietotāji varēs atsēsties krēslā un sajusties kā kino zālē, baudot savas iecienītākas filmas un video. Xbox LIVE spēļu cienītāji nepaliks vienaldzīgi un novērtēs augsto skaņas kvalitāti, ekrāna izšķirtspēju un tālruņa ātro darbību spēļu laikā.

Pieejamība

Pieci HTC windows Phone 7 viedtālruņi būs pieejami pie lielākajiem mobilo sakaru operatoriem un izplatītājiem Oktobra beigās.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: