Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
HTC prezentē jaunāko telefona modeli Wildfire
Publicēts 18. maijā, 2010.
Pasaules mēroga viedtālruņu ražotājs HTC Corporation (HTC), šodien prezentēja jauno HTC Wildfire™ Android telefonu uz HTC Sense interfeisa bāzes, kurā integrēti mūsdienu populārākie sociālie tīkli, kas palīdz to lietotājiem un viņu draugiem sazināties un atrast visu nepieciešamo informāciju vienkopus, neatkarīgi no atrašanās vietas. Turpinot populāro HTC Desire un HTC Legend panākumus, HTC Wildfire padara uzņēmumu raksturojošo HTC Sense interfeisa funkcionalitāti pieejamāku arī jaunākai auditorijai.

HTC prezentē jaunāko telefona modeli Wildfire

„Mūsdienās vairāk nekā 400 miljonu lietotāju* no visas Eiropas, dalās savas dzīves notikumos ar draugiem, radiem un paziņām, izmantojot Facebook,” komentē HTC EMEA viceprezidents, Florians Saihe (Florian Seiche). „Pirmo reizi HTC Wildfire padara HTC Sense interfeisa iespējas pieejamas arī gados jauniem mobilo telefonu lietotājiem. Ar HTC Wildfire palīdzību iespējams sazināties vienuviet Facebook un Twitter sociālajos tīklos, sūtīt teksta ziņas, attēlus vai e-pasta vēstules un vienmēr atrasties draugu tuvumā.

HTC Sense interfeiss padara telefona darbību vienkāršu un dabisku, turklāt HTC Friend Stream aplikācija apkopo un attēlo vienuviet organizētā jauninājumu plūsmā Facebook, Twitter un Flickr sociālo tīklu saturu. HTC Wildfire sniedz iespēju aplūkot draugu un citu sociālo tīklu lietotāju jaunākās ziņas, komentārus, paziņojumus un fotogrāfijas neatkarīgi no atrašanās vietas.

Pie katra HTC Wildfire adrešu grāmatā iekļautā kontakta ir iespējams aplūkot arī saziņas vēsturi ar šo cilvēku – pēdējās sarunas, teksta ziņas, e-pasta vēstules, kā arī sociālo tīklu lietotāju profilu atjaunoto informāciju. Saņemot ienākošos draugu zvanus, HTC Caller ID parāda šī cilvēka Facebook profila bildi, pēdējos jauninājumus un atgādina par to, vai netuvojas zvanītāja dzimšanas diena.

Pateicoties jaunajai aplikāciju apmaiņas iespējai, HTC Wildfire sniedz iespēju ieteikt aplikācijas citiem lietotājiem izmantojot e-pasta vēstules, teksta ziņas vai sociālos tīklus. Izvēlētie lietotāji saņems saiti uz aplikāciju Android Market un ar viena klikšķa palīdzību varēs lejupielādēt to savā telefonā.

„Neatkarīgā pētījumā par mobilo telefonu lietošanas paradumiem, cilvēki norādījuši, ka aktīvi izmanto jaunākās pieejamās aplikācijas, taču aizvien vēlas rast vienkāršāko veidu, kā tās atrast, lejupielādēt un dalīties ar saviem draugiem. Mēs piedāvājam ērtu un saprotamu veidu, kā orientēties desmitiem tūkstošos aplikāciju, kas pašlaik pieejamas Android Market , sniedzot iespēju tās sameklēt vienuviet un ieteikt draugiem vai draugu grupām, izmantojot HTC Wildfire,” turpina Florians Saihe (Florian Seiche).

HTC Wildfire 3,2 collu skārienjutīgais ekrāns ir ērts fotogrāfiju aplūkošanai un apmaiņai Flickr, savukārt ar piecu megapikseļu kameru, kas aprīkota ar automātisku fokusu un LED zibspuldzi iespējams uzņemt kvalitatīvus attēlus. 3,5mm audio ligzda un iespēja ievietot micro SD atmiņas karti sniedz iespēju uzglabāt un atskaņot iemīļotāko izpildītāju dziesmas.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: