Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
LG HLB54S un HLB34S – augstākās kvalitātes skanējums Jūsu mājas kinoteātrim
Publicēts 14. aprīlī, 2010.
Viens no pasaules vadošajiem tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) jau šomēnes visiem interesentiem Baltijas valstīs piedāvā iepazīties ar multimediju Blu-ray mājas kinozālēm LG HLB54S un LG HLB34S.

Šajās universālajās multimediju iekārtās elegants dizains harmoniski apvienots ar jaunākajiem bezvadu tehnoloģiju sasniegumiem. LG HLB54S ir iebūvēts Wi-Fi, interneta savienojums, kā arī nodrošināts sociālā tīkla YouTube klipu straumējums. Šī izmēros nelielā, universālā mājas kinozāle nodrošina iespaidīgu skaņas līmeni ar ievērojamu, 430 vatu izejas jaudu, 4.1 kanāla visaptverošo skaņu un bezvadu akustisko sistēmu.

Arī LG HLB34S Blu-ray mājas kinozāles audio paneļa iekārtā efektīvi izmantota bezvadu tehnoloģija: iebūvēts Wi-Fi, interneta savienojums un YouTube video straumējums. Tā izejas jauda ir 300 vatu, un televīzijas Sound ez uzstādījums ar optisko ieeju nodrošina pilnu Blu-ray 1080p HD disku informācijas nolasīšanu.

“Jaunie LG HLB54S un HLB34S modeļi ir elegants risinājums kinoteātra līmeņa skanējuma nodrošināšanai mājas apstākļos,” uzsver Saimons Kangs (Simon Kang), LG Home Entertainment Company valdes priekšsēdētājs un prezidents. “Ar iebūvēto Blu-ray atskaņotāju, Dolby uzlaboto skanējumu, Wi-Fi iespējām un minimālisma stilā ieturēto dizainu, šīs iekārtas nodrošina ievērojami labāku filmas attēla un skaņas kvalitāti. Turklāt LG HLB54S un HLB34S ir kompakts risinājums, samazinot telpu, ko parasti aizņemtu skaņas aprīkojums.”

Vairāk par LG HLB54S

Ar pilnībā integrētu Blu-ray atskaņotāju, LG HLB54S nodrošina Full HD 1080p filmu skanējumu un ir lielisks papildinājums Full HD televizoram, piemēram, guļamistabā, darba kabinetā vai nelielā dzīvojamajā istabā, kur nav vietas vairākiem skaļruņiem. Izmantojot Wi-Fi, tas nodrošina papildu informācijas piegādi ar BD Live 2.0 vai video straumējumu no YouTube.

LG HLB54S 4.1 kanāla visaptverošā skaņa ļauj justies klātesošiem filmā, savukārt bezvadu akustiskā sistēma nodrošina vēl izteiktāku dziļo basu skanējumu, kas asa sižeta kadru vērošanu padara vēl aizraujošāku. LG HLB54S modelis ir savienojams ar jaunākajiem digitālā audio standartiem, piemēram, Dolby True HD, DTS-HD un pat nozarē atzīto DTS HD Master Audio Essential. Tāpat, lai vienmēr nodrošinātu optimālu skaņas un attēla kvalitāti, LG HLB54S izveidots savienojums ar citām digitālajām perifērijas ierīcēm, sekojot jaunākajam HDMI 1.3 standartam.

LG HLB54S papildina pat visizsmalcinātākos interjerus, vienlaikus nodrošinot izcilu skaņas kvalitāti. Divas HDMI ieejas nodrošina iespēju audio panelim tiešā veidā pieslēgt gandrīz jebkuru iekārtu. Tieši šī iemesla dēļ LG HLB54S iespējams savienot ar vairumu televizoru, izmantojot tikai vienu kabeli. Pilnībā digitālais HDMI savienojums nodrošina augstākā līmeņa skatīšanās pieredzi, neietekmējot attēla vai skaņas kvalitāti.

Turklāt ar LG SIMPLINK tehnoloģiju iespējams pilnībā kontrolēt savietojamo televizoru un audio paneli, izmantojot vienu tālvadības pulti.

Apbrīnojami daudzpusīgais LG HLB54S atskaņo audio un video failus no iPod, saglabājot augstu ieraksta kvalitāti. Turklāt šī iekārta nodrošina savietojumu arī ar citu zīmolu MP3 atskaņotājiem, mobilajiem tālruņiem, datoriem, digitālajām video kamerām un USB atmiņām. LG HLB54S ne tikai atskaņo mūziku no USB atmiņas – ar to iespējams arī pārveidot CD ierakstus MP3 failu formātā un saglabāt tos turpat, USB atmiņā.

LG HLB54S un HLB34S multimediju Blu-ray mājas kinozāles var iegādāties ikviens interesents tirdzniecības vietās Latvijā par aptuveno pārdošanas cenu 399 lati (LG HLB54S) un 299 lati (LG HLB34S).


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: