Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
LG produkti godalgoti ar iF un red dot dizaina balvām
Publicēts 21. decembrī, 2010.
Jau devīto gadu pēc kārtas LG Electronics (LG) produkti novērtēti ar divu pasaulē atzītāko nozares organizāciju – iF (International Forum) un red dot – dizaina izcilības godalgām.

Par šī gada iF Design balvām sacentās 43 valstu pārstāvji ar vairāk nekā 2700 izstrādājumiem. LG saņēma galvenās godalgas par deviņiem produktiem, tostarp NANO FULL LED 3D televizoru, ledusskapi ar apakšējo saldētavu, veļas mazgājamo mašīnu un krāsni ar Lightwave tehnoloģiju.

LG saņēma arī red dot Grand prix par atkārtoti izmantojamā ekoloģiskā iesaiņojuma dizainu. Vērts atzīmēt, ka red dot žūrija šo godalgu piešķīra tikai sešiem no 6369 kandidātiem. LG dizains tika novērtēts gan kā ekoloģiski draudzīgs, gan arī par pārstrādājamu materiālu izmantošanu un daudzpusīgu iesaiņojuma atkārtotu izmantošanu, piemēram, fotoattēla rāmītī vai zīmuļu statīvā.

“Dizaina izcilība bijusi daļa no LG pamata vērtībām jau no uzņēmuma dibināšanas brīža, un gadu no gada tas atzinīgi novērtēts arī ar šiem prestižajiem apbalvojumiem, apliecinot, ka dodamies pareizā virzienā,” sacīja LG Electronics Korporatīvā dizaina centra vadītājs Kun-pio Lī (Kun-pyo Lee). “Tomēr jāsaka, ka nekad neesam aprobežojušies tikai ar skaistu dizainu – tas vienmēr gājis roku rokā ar tehnoloģiju jauninājumiem.”

Par dažiem LG 2011. gada iF Design Award godalgotajiem izstrādājumiem:

LG LEX8: NANO FULL LED 3D televizors

Pateicoties NANO gaismas tehnoloģijai un FULL LED panelim, LG LEX8 ir tikai 0,88 cm plāns, bet tā ietvara platums ir tikai 1,25 cm, padarot to par pasaulē plānāko FULL LED televizoru. Izmantojot NANO gaismas tehnoloģiju, LG LEX8 veido kā 2D, tā arī 3D attēlus, kas ir skaidrāki un viendabīgāki.

Ledusskapis ar saldētavu apakšā

Jaunā ledusskapja elegantais dizains un divtoņu apdare piešķirs mūsdienīgu akcentu ikvienai virtuvei. Tāpat šis ledusskapis apveltīts ar LG lineārā kompresora tehnoloģiju un var lepoties ar 385 litru ietilpību, kas ir par 50 litriem vairāk nekā standarta 2 metrus augstiem ledusskapjiem, kam saldētava ir izvietota ledusskapja apakšējā daļā.

24 collu veļas mazgājamā mašīna

Šī veļas mazgājamā mašīna atvieglos ikviena lietotāja dzīvi, ļaujot pielāgot vai mainīt mazgāšanas iestatījumus ar liela LCD displeja un vadības paneļa palīdzību. Šai veļas mazgājamai mašīnai ir Inverter Direct Drive tehnoloģija, kas ļauj efektīvāk vadīt griešanās ātrumu, tādējādi veicot precīzākas kustības. Inverter Direct Drive tehnoloģija ir arī LG 6 Motion veļas mazgājamās mašīnas svarīgākā daļa, kas nodrošina praktiski katram auduma veidam un netīrības pakāpei piemērotāko mazgāšanas programmu.

FOCUS (PAR30): LED apgaismojums

LG FOCUS nodrošina apgaismojuma saderību ar esošajiem barošanas avotiem, padarot to par ideālu aizstājēju parastajām halogēna lampām. Apgaismojuma dizains saplūst ar gaismas stiprinājumiem un interjeru, turklāt lietošanas ilgums un maksimāli samazinātais enerģijas patēriņš to padara par ekoloģiski draudzīgāko izvēli.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: