Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Logitech atklāj jauno izgaismoto tastatūru – K800
Publicēts 19. augustā, 2010.
Logitech vakar izziņoja uzlādējamu Logitech bezvadu izgaismoto tastatūru K800 ar gaišu un precīzu apgaismojumu gan dienā, gan naktī. Jaunākajai Logitech tastatūrai ir apgaismojuma un kustību sensori, nodrošinot nepieciešamo aizmugurapgaismojuma daudzumu, kad tas nepieciešams, tajā pat laikā taupot baterijas, kad tastatūra netiek izmantota.

“Bezvadu izgaismotā tastatūra K800 ir nevainojama tiem, kuri novērtē gan formu, gan funkcionalitāti,” sacīja Denis Pavillards, Logitech tastatūru un darbvirsmu izstrādājumu mārketinga viceprezidents. “Bezvadu izgaismotajai tastatūrai K800 ir iespējas, kas to izceļ — vieds aizmugurapgaismojums, Logitech Unifying tehnoloģija, mūsu PerfectStroke taustiņu sistēma un Logitech Incurve keys — un tā piedāvā to visu ļoti stilīgā un plānā korpusā, kas lietotājiem noteikti patiks.”

Bezvadu izgaismotās tastatūras K800 aizmugurapgaismojums automātiski pielāgojas atkarībā no gaismas daudzuma istabā, izmantojot apkārtesošās gaismas sensorus. Savukārt kustību sensori fiksē tuvojošās lietotāja rokas, lai ieslēgtu aizmugurapgaismojumu un izslēgtu, kad tastatūra netiek lietota. Rezultātā jūs iegūsit gaišu un precīzu apgaismojumu, un ilgāku bateriju darbības laiku – līdz pat 10 dienām bez uzlādes. (Akumulatora darbības laiks ir atkarīgs no lietošanas, uzstādījumiem un vides apstākļiem.)

Bezvadu izgaismotā tastatūra K800 vienmēr ir gatava darbam, pateicoties mikro USB kabelim, kas ļauj lādēt, kamēr rakstāt ar tastatūru. Pateicoties ātrajai un elastīgajai uzlādēšanai, jums vairs nekad nebūs jāmaina baterijas. Tā vietā jums tikai jāpievieno universālais mikro USB kabelis, lai uzlādētu ievietotās baterijas.

Labai tastatūrai ir jānodrošina ērta rakstīšana, tādēļ Logitech bezvadu izgaismotajai tastatūrai ir PerfectStroke taustiņu sistēma un Logitech Incurve keys. PerfectStroke taustiņu sistēma padara katru taustiņa spiedienu ērtu, plūstošu un klusu. Ieliektā konstrukcija un maigi noapaļotās malas izturīgajiem Logitech Incurve taustiņiem novieto jūsu pirkstus pareizi un burtiski aicina jūsu pirkstus slīdēt no taustiņa uz taustiņu. Turklāt burti un simboli uz taustiņiem ir ļoti izturīgi un nenodils.

Bezvadu izgaismotā tastatūra K800 ir jaunākā Logitech Unifying saderīgo datorpeļu un tastatūru sērijā, kurām ir sīks uztvērējs – tik mazs, ka varat to atstāt savā klēpjdatorā. Unifying saderīgajām tastatūrām ir Logitech uzlabotais 2.4 GHz bezvadu savienojums, kas samazina kavēšanos un atteices.

Cena un pieejamība

Paredzams, ka Logitech bezvadu izgaismoto tastatūru K800 varēs iegādāties no septembra par €99.99


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: