Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Nokia C3, Nokia C6 un Nokia E5 piedāvā plašas socializēšanās iespējas
Publicēts 14. aprīlī, 2010.
Nokia piedāvā trīs jaunus tālruņus Nokia C3, Nokia C6 un Nokia E5, lai nodrošinātu labākas ziņojumapmaiņas un sociālo tīklu lietošanas iespējas mobilajās ierīcēs par pieņemamu cenu visā pasaulē. Jaunie tālruņi ir aprīkoti ar pilno QWERTY tastatūru un nodrošina pieeju dažādiem e-pastu kontiem, tūlītējo ziņojumapmaiņu programmām un sociālajiem tīkliem.

“Nokia tālruņi ar plašām ziņojumapmaiņas iespējām ir ļoti iecienīti visā pasaulē,” saka Ansi Vanjoki (Anssi Vanjoki), Nokia tirgus vadītājs. “Ziņojumapmaiņas lietošana ir izteikti populāra tādos QWERTY viedtālruņos kā Nokia E71 un Nokia E63. Cilvēki vēlas labāko ziņojumapmaiņu un sociālo tīklu lietošanas pieredzi neatkarīgi no tā, vai sūta vienkāršus vai tūlītējos ziņojumus, e-pastu vai tiešo ziņu no sava Twitter konta. Nokia C3, Nokia C6 un Nokia E5 ir radīti tieši tam.”

Nokia C3 ir pirmais tālrunis ar pilno QWERTY tastatūru, kas darbojas uz populārās mobilo tālruņu platformas Series S40, un arī pirmais produktu sērijā, kas nodrošina iespēju piekļūt sociālajiem tīkliem uzreiz tālruņa sākuma ekrānā. Nokia C3 īpašnieki var tūlītēji apskatīt, komentēt un atjaunot savu statusu, kā arī apmainīties ar attēliem savos iecienītākajos sociālajos tīklos, piemēram, Facebook un Twitter. Ar ietvertu Ovi E-pastu un Ovi Čatu Nokia C3 sniedz iespēju lietotājiem, kuri pirmo reizi lieto e-pastu, uzreiz tālrunī bez datora starpniecības izveidot savu e-pastu un tūlītējo ziņojumapmaiņas kontu. Tālrunim ir wi-fi funkcionalitāte, divu megapikseļu kamera, 2,4 collu liels ar krāsām bagāts ekrāns un slots 8GB atmiņas kartei. Nokia C3 būs pieejams dažādās krāsās, ieskaitot zeltaini baltu, zilganpelēku un koši rozā.

Nokia C6 ir viedtālrunis ar Symbian operētājsistēmu, 3,2 collu lielu skārienekrānu ar pilnībā izbīdāmu tastatūru, augstas kvalitātes piecu megapikseļu kameru ar autofokusu un zibspuldzi, kā arī Ovi Kartes lietojumprogrammu ar bezmaksas gājēju un auto navigāciju. Viedtālruņa lielais ekrāns nodrošina labāku interneta lietošanu un iespējas apskatīt Facebook atjauninājumus uzreiz tālruņa sākuma ekrānā. Nokia C6 piedāvā pilnu e-pasta un sociālo tīklu iespēju komplektu, tāpēc viedtālrunis būs īpaši piemērots tiem, kuri vēlas lietot internetu esot ceļā. Turklāt Nokia interneta veikalā Ovi ir pieejamas tūkstošiem dažādu aplikāciju, lai lietotāji varētu izvēlēties sev nepieciešamākos un interesantākos pakalpojumus gan darbam un mācībām, gan atpūtai un izklaidei.

Tālrunis Nokia E5 ir jaunums Nokia E-sērijas produktu klāstā un paredzēts lietotājiem, kuri vēlas būt produktīvi gan profesionālajā, gan privātajā dzīvē. Jaunais tālrunis apvieno augstas kvalitātes biznesa funkcijas ar plašām socializēšanās un izklaides iespējām – funkcionalitāti, ko sagaida profesionālis no sava viedtālruņa. Nokia E5 ir lielisks rīks, lai pārvaldītu aizņemtos darba grafikus ar dažādām produktivitātes aplikācijām, kas ir pieejams Ovi Veikalā. Pateicoties tiešai pieejai vairāk nekā 90% pasaules korporatīvo e-pastu ar Mail for Exchange un IBM Lotus Notes Traveler palīdzību, Nokia E5 palīdzēs viegli uzturēt kontaktus un turpināt darbu arī ārpus biroja.

Pēc Nokia Latvija pašreiz rīcībā esošās informācijas jaunais tālrunis Nokia C6 būs pieejams Latvijā šā gada otrajā ceturksnī par aptuveno mazumtirdzniecības cenu ap 220 latiem. Savukārt Nokia C3 un Nokia E5 būs pieejami šā gada trešajā ceturksnī par aptuveno mazumtirdzniecības cenu attiecīgi ap 90 un 180 latiem.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: