Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Nokia N9: unikāls skārienekrāna viedtālrunis
Publicēts 21. jūnijā, 2011.
Nokia šodien publiskoja jaunu viedtālruni Nokia N9, kas radīts tiem, kuri augstu vērtē aizraujoša dizaina un jaunāko tehnoloģiju apvienojumu.

Pārķšir un nokļūsti galvenajā izvēlnē
Nokia N9 iepazīstina ar novatorisku dizainu, kurā mājas taustiņu aizstāj vienkārša pāršķiršana ar pieskārienu. No jebkuras atvērtas programmas iespējams nokļūt galvenajā izvēlnē, vienkārši pārķirot ekrānu.

Lai nodrošinātu ātru pieeju svarīgākajām darbībām, kuras cilvēki veic ar viedtālruni, lietotāja saskarnē ir radīti trīs sākuma skati: izvēlnes skats, mani paziņojumi un sociālo tīklu atjauninājumi, kā arī pārslēgšanās starp vairākām atvērtām programmām.

Nokia N9 industriālais dizains ir īpaša produkta radīšanas meistarības piemērs. Katra tālruņa korpuss ir precīzi izveidots kā vienots polikarbonāta izstrādājums un vienlaidus saplūst ar izliekto Gorilla glass stiklu.

Laminētais melnas krāsas displejs izceļ lietošanas saskarni tieši uz produkta virsmas.

Nokia N9 iekļauj arī jaunākās audio, navigācijas un kameras tehnoloģijas daudzpusīgai lietošanas pieredzei.

“Veidojot Nokia N9, mēs vēlējāmies radīt vislabāko iespaidu, lietojot tālruni. Lai to paveiktu, mēs ieviesām jauninājumus gan tālruņa uzbūvē, gan programmatūrā. Mēs aizstājām sākuma taustiņu ar vienkāršu pāršķiršanu. Šī pieredze uzstāda jaunu latiņu tam, cik dabiski var izjust tehnoloģiju,” stāsta Marko Ahtisaari, Nokia Dizaina vadītājs. “Un šis ir tikai sākums. Detaļas, kas padara Nokia N9 unikālu – industriāls dizains, pilnīga skārienekrāna lietošanas pieredze un izteiksmīga Qt uzbūve izstrādātājiem –, tiks attīstītas arī Nokia produktos nākotnē.”

Novatorisks dizains
Bez nepieciešamības pēc sākuma taustiņa Nokia N9 ekrānā ir vairāk vietas lietojumprogrammām, lai izceltos. 3.9 collu AMOLED ekrāns ir veidots no izliekta Gorilla glass stikla, kas ir drošs pret skrāpējumiem. Polikarbonāta korpuss nodrošina nepārspējamu antenas darbību, kas nozīmē labāku tīkla uztveri, labāku balss kvalitāti un līdz ar to mazāk pārtrauktu zvanu.

Kamera, kartes un multimediji
Astoņu megapikseļu kamera ar Carl Zeiss optiku, autofokusa sensoru, platleņķa lēcu, HD kvalitātes video uzņemšanu un lielu lēcas atvērumu nodrošina lielisku kameras sniegumu pat vājā apgaismojumā. Šīs specifikācijas ierindo Nokia N9 to tālruņu vidū, kuriem ir vislabākā kamera, kāda jebkad ir radīta.

Nokia N9 piedāvā arī bezmaksas kartes ar navigāciju un balss norādēm braucējiem un kājāmgājējiem.

Tālrunī iespējams skatīties video platekrāna 16:9 formātā. Nokia N9 ir arī pirmais tālrunis pasaulē ar Dolby Digital Plus šifrējumu un Dolby Headphone pēcapstrādes tehnoloģiju, kas nodrošina pilnvērtīgu skaņas pieredzi ar jebkuru austiņu ierīci.

Saskare kļuvusi vēl labāka
Aprīkots ar jaunāko bezvadu tehnoloģiju – Near Field Communication (NFC) – Nokia N9 ļauj viegli dalīties ar attēliem un video starp ierīcēm, vienkārši pieliekot tās vienu pie otras. Tikai vienreiz savienojot Nokia N9 ar tādiem Bluetooth aksesuāriem kā jaunais ar NFC aprīkotais Nokia Play 360° bezvadu mūzikas skaļrunis, lieliska visaptverošas skaņas pieredze būs tikai viena pieskāriena attālumā.

Krāsas un atmiņa
Nokia N9 būs pieejams trīs krāsās – melnā, fuksīna rozā un debeszilā – ar 16GB un 64GB atmiņas ietilpību.

Plašāka informācija par Nokia N9: http://swipe.nokia.com.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: