Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Optimāla viedtālruņa izvēle ar LG Optimus
Publicēts 26. maijā, 2010.
Viens no pasaules mobilo ierīču ražotājiem un tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) iepazīstina ar Android viedtālruni LG Optimus (LG GT540), kurā elegants dizains apvienots ar optimālu vidi viedtālruņa lietotājiem-iesācējiem, nodrošinot vienkāršu un ērtu mobilo piekļuvi.

LG Optimus (LG GT540) būs pieejamas dažādas Android lietojumprogrammas un automātiska konta sinhronizācija ar daudzveidīgiem Google mobilajiem pakalpojumiem. Tāpat LG Optimus (LG GT540) ir arī uzlabotas sociālo tīklu lietošanas iespējas jaudīgu datu nesēju vidē.

„LG Optimus (LG GT540) ir piemērota izvēle viedtālruņu lietotājiem-iesācējiem, kuri vēlas bez liekiem sarežģījumiem izmantot būtiskākās viedtālruņu funkcijas,” norāda LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Skots Āns (Skott Ahn). „Šis tālrunis izstrādāts tiem, kuri apsvēruši iespēju izmantot viedtālruni, tomēr līdz šim vēl nav izdarījuši savu izvēli. Tālrunis LG Optimus (LG GT540) ir vienkārši un ērti lietojams, tāpēc mēs ceram, ka to cilvēku skaits, kuri diendienā vēlēsies izmantot viedtālruņa sniegtās priekšrocības, tikai pieaugs.

Optimālas ērtības
LG Optimus (LG GT540) sniedz būtiskākās viedtālruņa iespējas ērtā Google interneta paketē. Lietojot automātiski sinhronizētu Google kontu, vajadzīga tikai vienreizēja pieteikšanās, lai turpmāk izmantotu YouTube, Gmail, Gtalk, Google Maps un citas iespējas. Tāpat lietotāji var ērti piekļūt vairāk nekā 30 000 lejupielādējamām lietojumprogrammām un spēlēm, kas pieejamas Android Market, pielāgojot un paplašinot savu LG Optimus (LG GT540) lietošanas pieredzi.

Funkcija SN Manager piedāvā integrētu piekļuvi sociālo tīklu vietnēm, izmantojot ērtu operētājsistēmu, kas sniedz iespēju vienlaikus pārvaldīt vairākus profilus. Savukārt LG īpašā Social Networking Client funkcija ļauj viegli pārvaldīt savus Facebook, Twitter un Bebo profilus. Vairāku uzdevumu savienošanas funkcija ļauj lietotājiem skatīt draugu profilu atjauninājumus un piekļūt sociālās multivides vietnēm, vienlaikus pārmeklējot tālruņu kontaktu sarakstu.

LG Optimus (LG GT540) iespējams pielāgot trīs līdz septiņu sākumekrānu rādīšanai, lai biežāk izmantotās lietojumprogrammas, ziņas, laika prognozes un cita informācija parādītos atbilstoši lietotāja prioritātēm. Turklāt iespējams personalizēt arī galveno izvēlni, iekļaujot līdz 10 rediģējamām kategorijām un nodrošinot ātrāku un vienkāršāku navigāciju.

Optimāla iesaiste
LG Optimus (LG GT540) ietver plašas izklaides funkcijas, kas tālruņa lietošanu padara vēl aizraujošāku. Izmantojot uzlaboto multivides atskaņotāju, iespējams tieši, bez atsevišķas kodēšanas, skatīties DivX un Xvid formāta video, tāpat, lietojot 3D sīktēlu galeriju, ērta ir arī multivides failu pārlūkošana.

Tālruņa 3MP kamera atbalsta ģeoatzīmēšanas, automātiskās sejas atpazīšanas un sejas-darbības (face-to-action) tehnoloģiju, lai tālrunī varētu izveidot un koplietot multivides saturu. LG Optimus (LG GT540) ir arī iebūvēts video redaktors ar maketēšanas funkciju, lai lietotāji tieši tālrunī varētu papildināt video ar mūziku un tekstu.

LG Optimus (LG GT540) var lepoties ar īpaši plānu un elegantu dizainu, kas pieejams vairākās krāsu variācijās. Turklāt tālrunim ir ilgnoturīgs 1500 mAh akumulators, 3,5 mm austiņu spraudnis, Bluetooth 2.1 iespēja, GPS palīdzība, 32 GB paplašināma mikroSD atmiņa un četri pielāgojami sākumekrāna dizaini ar uzlabotiem gaidstāves laika ekrāna bloķēšanas paziņojumiem.

No jūnija LG Optimus (LG GT540) būs pieejams tirdzniecībā arī Latvijā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: