Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Pārsteidzošs pieprasījums mobilo telefonu pārdošanai ar pasta starpniecību
Publicēts 14. jūlijā, 2010.
Nupat kā Latvijā darbu uzsākušais uzņēmums Mobipaka.lv, kas nodarbojas ar lietotu mobilo telefonu uzpirkšanu ar pasta starpniecību, piedzīvojis neparedzētu klientu atsaucību. Tūkstošiem cilvēku ir pasūtījuši speciālās aploksnes, lai nosūtītu un pārdotu savus vecos mobilos telefonus ar jaunās sistēmas starpniecību.

Jau pirmajās dienās, kad uzņēmums uzsāka savu darbību, liels skaits klientu vēlējās izmantot Mobipaka.lv pakalpojumus un pārdot savus lietotos mobilos telefonus ar pasta starpniecību. Uzņēmums nebija cerējis uz tik lielu klientu atsaucību uzreiz pēc darbības uzsākšanas. Mobipaka.lv darbinieki netika galā ar lielo pasūtījumu skaitu, tādēļ speciālās mobilo telefonu aploksnes saņemšana daudziem klientiem aizkavējās.

„Mēs nebijām gatavi šādai klientu atsaucībai. Bijām domājuši, ka Latvijas iedzīvotājus būs jāpārliecina par mūsu sistēmas drošību un izdevīgumu. Tāpat nebijām cerējuši, ka Latvijas iedzīvotāji būs tik atvērti pilnīgi jaunas sistēmas izmantošanai”, stāsta Mobipaka.lv vadītājs Edgars Bilinskis, „protams, par sasniegtajiem rezultātiem esam ārkārtīgi gandarīti. Lai spētu nodrošināt servisa kvalitāti esam ātri reaģējuši, palielinot darbinieku skaitu, kas nodrošinās ātrāku klientu apkalpošanu un pasūtījumu izpildīšanu”.

Ar Mobipaka.lv starpniecību klientam ir iespēja ne tikai pārdot savu mobilo telefonu un saņemt naudu kontā, bet arī ziedot saņemto naudu Latvijas Dabas fondam vai Latvijas Bērnu fondam. Tā ir lieliska iespēja, kā ikviens Latvijas iedzīvotājs var iesaistīties un sniegt labumu sabiedrībai. Bet mobilos telefonus, kuri ir neatgriezeniski bojāti Mobipaka.lv nodod Latvijas Zaļajam Punktam, kas nodrošina videi draudzīgu mobilo telefonu pārstrādi.


Komentāri (1)
Janis: Mobipaka hmm... interasnts krapsanas veids es jau no 18.julija gaidu naudu,bet neka:( kad zvanu man tik saka kad buus pec 3dienam tad buus nakamaja dienaa un tad buus pec nedelas un liidz shim veel neesmu redzejis naudinju konta, ceru kad neuzkersieties uz sho krapsanu!
Ar cien. Janis
23/08/2010 16:30
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: