Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Pētījums: Francijas uzņēmumos neatsveramas ir kafijas pauzes, austriešu darbspējas uzlabo bāra vai sporta zāles apmeklējums
Publicēts 21. jūlijā, 2010.
Informācijas tehnoloģiju ražotājs „Hewlett-Packard”, realizējot programmu „LaserJet Tev atmaksāsies” („Laser Jet Pays You Back“), izpētījis un atklājis vairākus mazo un vidējo uzņēmumu uzņēmējdarbības „neredzamos bonusus”.

Informācijas tehnoloģiju ražotājs „Hewlett-Packard” veicis vērienīgu pētījumui vairākās Eiropas valstīs šīs vasaras kampaņas „LaserJet Tev atmaksāsies” („Laser Jet Pays You Back“) ietvaros, ar mērķi noskaidrot dažādu valstu uzņēmumu darbinieku paradumus vai aktivitātes, kas veicinātu darba produktivitāti. Piemēram, Francijas mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) darbinieku darbspējas uzlabo ikdienas kafijas pauzes, kamēr Spānijas biroju darbinieki par produktivitātes veicinātāju atzīst braukšanu uz un no darba. Savukārt Lielbritānijā strādājošie par veicinošām atzīst pusdienas kopā ar kolēģiem, bet austrieši par absolūtu darbspēju veicinātāju atzinuši sporta zāles apmeklējumu vai atpūtu bārā pēc nogurdinoša darba kopā ar kolēģiem.

40% Austrijas respondentu atzīst, ka sporta zāles apmeklējums vai citas fiziskās aktivitātes ievērojami uzlabo darbspējas birojā, bet vienlaikus tikpat daudz respondentu darba produktivitātes katalizators ir kopīga atpūta ar kolēģiem pēc nogurdinošas darbadienas bārā vai restorānā.

HP Imaging & Printing Group mārketinga direktors Luiss Kasado (Luis Casado) skaidro, ka aptaujas rezultāti skaidri atklāj „apslēptās” un bieži vien neapzinātās uzņēmuma priekšrocības, ko veicina daudzas darba dienas pievienotās vērtības un aktivitātes.

„Samazinātas darbspējas, dīkstāves birojā reti kuram uzņēmumam sasaistās ar biznesa aprindās bieži lietoto terminu – investīciju atdeve (Return Of Investment). Laba atpūta, neformāla komunikācija ar kolēģiem, dažādas ārpusdarba aktivitātes samazina darba nogurumu, noņem stresu, palīdz garīgi atslābināties, tādā veidā uzlabojot darbinieku darba ražīgumu un efektivitāti,” stāsta L. Kasado.

Luis Kasado papildina, ka līdzīgi arī LaserJet printeri var būt kā uzņēmuma pievienotā vērtība, kas veicina darba efektivitāti, apvienojot vairākas drukas un attēlveidošanas ierīces, patērējot mazāk izejmateriālu un taupot energoresursus.

Jaunākie HP lāzerprinteri ir aprīkoti ar visām uzņēmumam nepieciešamām inovācijām, laika, līdzekļu un dabas resursu saudzīgai lietošanai:

  • HP Color LaserJet CM3530 ilgā laika periodā ietaupīs klientu līdzekļus, pateicoties samazinātām papīra, tonera un enerģijas patēriņam;
  • HP LaserJet Pro P 1100 – viens no HP energoefektīvākajiem printeriem. Tas ietaupa līdz pat 72% enerģijas, salīdzinot ar vecākiem modeļiem;
  • HP LaserJet P1606dn piedāvā divpusēju druku, samazinot papīra patēriņu un drukas izdevumus par 50%.

Visas pasaules mazie un vidējie uzņēmumi lieto HP ražotos lāzerprinterus jau 25 gadus.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: