Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Pirmais Chevrolet minivens – Orlando jau pieejams Rīgā
Publicēts 23. februārī, 2011.
SIA „Adam Auto” salonā Rīgā, Krasta ielā 66 ir ieradies pirmais 7-vietīgais ģimenes minivens Chevrolet Orlando, kas pārsteigs un iepriecinās aktīva dzīves veida piekritējus, kas vēlas izcelties.

 

Chevrolet Orlando ir pirmais Chevrolet minivens, kas radīts Eiropas tirgum. Tas izceļas ar drosmīgu dizainu, pārdomātu funkcionalitāti, izcilām gaitas īpašībām un drošības līmeni. Jaunais Chevrolet modelis ir izstrādāts uz Chevrolet Cruze bāzes, kas pateicoties tā lieliskajām gaitas īpašībām jau ir ieguvis speciālistu un klientu atzinību, kuras pārmanto arī Orlando.

Orlando ārējais veidols ir mānīgi robusts, pretstatā tam, salons pārsteidz ar apvidus automašīnai raksturīgu plašumu, funkcionalitāti un praktiskumu: trīs rindās izvietotas septiņas sēdvietas, kuras var dažādi konfigurēt, transformējot divas vai vienu sēdvietu rindu, iespējams iegūt arī apjomīgu bagāžas novietnes telpu; plašs klāsts dažādu formu un izmēru sīklietu novietņu salonā un bagāžas nodalījumā, atpakaļskata sarunu spogulis un citas līdz detaļām pārdomātas lietas, kas nodrošinās komfortu brauciena laikā.

Atbilstoši klientu vēlmēm un iespējām, Orlando pieejams ar trīs dažādiem salona apdares līmeņiem: LS, LT vai LTZ, taču jau standarta apdares versijā tiek nodrošināts augstas klases aprīkojums. Izstrādājot Orlando, Chevrolet lielu vērību pievērsis pasažieru drošībai, tāpēc lielākā daļa virsbūves ir radīta no īpaši izturīga tērauda konstrukcijas, kas aizsargā trieciena brīdī. Papildus tam, pasažieru un vadītāja drošībai paredzēti seši gaisa spilveni, regulējamas drošības jostas u.tml.

Pārvietošanās ar Orlando solās būt ekonomiski izdevīga, jo zem motora pārsega slēpjas jaunākās paaudzes ekonomiskie divu veidu 2.0l dīzeļdegvielas dzinēji ar jaudu no 130 – 163 ZS un 1.8l benzīna dzinējs ar jaudu 141 ZS , nodrošinot degvielas patēriņu no 6 – 7.3 litriem uz 100 km.

„Orlando ir atsvaidzinoša alternatīva tiem ģimenes miniveniem, kas pašlaik pieejami tirgū. Šobrīd, pateicoties ražotājam, mēs šo lieliski aprīkoto ģimenes auto piedāvājam par iepazīšanās cenu, no LVL 11 069 ( tsk. PVN 22%), kas līdzvērtīga kompaktklases automašīnas cenai. Piegādes tiek veiktas no Eiropas noliktavām, kas būtiski samazina transportēšanas laiku un ļauj pircējam kāroto automašīnu saņemt pat 2-3 nedēļu laikā”, stāsta Zigurds Liepa, SIA „Adam Auto” tirdzniecības vadītājs.

Lasiet vairāk par Orlando.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: