Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Plašāka mobilā interneta lietošanas pieredze ar jauno LG Mini (LG GD880)
Publicēts 22. aprīlī, 2010.
Viens no pasaules mobilo ierīču ražotājiem un tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) jau maijā Latvijā piedāvās jauno LG Mini (LG GD880) mobilo tālruni — kabatas formāta saziņas centru, kas maksimāli paplašina mobilā interneta lietošanas pieredzi.

LG Mini (LG GD880) ir pirmais tālrunis ar LG HTML 5 saderīgo pārlūku Phantom Browser, kas nodrošina ievērojami ātrāku un stabilāku interneta lietošanas pieredzi. Tāpat Mini (LG GD880) interneta lietojumprogrammas un sociālā tīkla savienojuma funkcijas ļauj uzturēt sakarus tiešsaistē vienkāršāk nekā jebkad agrāk.

LG Mini (LG GD880) ir 3,2 collu pilns skārienekrāns, un šis tālrunis ir pietiekami mazs, lai ietilptu jebkurā kabatā. Tālruņa virsmā nav pogu, savukārt īpašu akcentu nodrošina metāla detaļas tālruņa sānos, vienlaikus saglabājot dizaina tīrību. Turklāt LG Mini (LG GD880) ieguvis “red dot” un “iF” izstrādājumu dizaina balvu – vienu no augstākajiem šāda veida apbalvojumiem pasaulē.

“Pētījumi rāda, ka lielākā daļa lietotāju pilna skārienekrāna tālruņus uzskata par neparocīgiem,” sacīja LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Skots Āns (Skott Ahn). “Tāpēc LG Mini (LG GD880) radīts, lai nepieciešamās funkcijas būtu lietojamas arī pievilcīgā, kompaktā un vienkāršā ierīcē.”

Maksimāla mobilā interneta izmantošanas pieredze

LG Mini (LG GD880) ir pirmais tālrunis ar jauno LG pārlūkprogrammu Phantom Browser. Tā nodrošina pietiekamu ātrumu jaunāko Webkit standartu izmantošanai, kā arī mobilā interneta lietošanai bez jebkādiem ierobežojumiem.

Pārlūkprogramma Phantom ir ne tikai ievērojami ātrāka, bet arī pilnībā sader ar populārākajām interneta vietnēm. Tāpat, pateicoties paplašinātajai LG Mini (LG GD880) atmiņai, uzlabota dažādu uzdevumu veikšana, atbalstot vairāk nekā 10 pārlūka logu vienlaicīgu atvēršanu.

LG Mini (LG GD880) kā pirmais ar HTML 5 saderīgo iespēju tālrunis atbalsta tādus pakalpojumus kā Google Latitude, Gmail, Calendar, Google Maps un Google Buzz, turklāt – ar līdzvērtīgu funkcionalitāti un ātrumu kā darbvirsmas dators. Uzlabotā JavaScript un Flash veiktspēja nodrošina nevainojamu video atskaņošanu no tādām sociālajām vietnēm kā, piemēram, YouTube. Izmantojot navigācijas rīkus Intelligent Zoom un Touch-to-Zoom, Web lapas tiek ielādētas Mini ekrānā (LG GD880) lasīšanai optimāli pielāgotā lielumā.

Maksimāla savienojamība

LG Mini (LG GD880) ir pilnībā integrēta savienojamība ar sociālajiem tīkliem, lai nodrošinātu pastāvīgu saziņu ar draugiem tiešsaistē, kā arī vienkāršāk un ātrāk veiktu profila statusa atjaunināšanu tādās sociālajās vietnēs, kā, piemēram, Facebook un Twitter. Tāpat LG Mini (LG GD880) atbalsta arī Air Sync, kas, izmantojot bezvadu savienojumu, sinhronizē informāciju un datus datorā, internetā un tālruni. Pat, ja tālrunis kādā brīdī nav pieejams, datiem iespējams piekļūt no datora.

Jaunā funkcija On Screen Phone ievērojami atvieglo LG Mini (LG GD880) vadību – to izmantojot datora ekrānā tiek parādīts tālruņa interfeiss, lai failus varētu “vilkt un nomest” (drag and drop) datorā tieši no tālruņa.

Maksimāla ērtība

Tiešsaistes lietojumprogrammas nodrošina ērtu piekļuvi jaunākajai informācijai un izklaidei – tālrunī instalētas BBC News un AccuWeather lietojumprogrammas, un, izmantojot LG Widget Gallery, pieejams Amazon, CNN International, The New York Times, eBay un Fox News saturs. Turklāt LG Mini ir arī tiešpasts, 5,0 megapikseļu kamera, Wi-Fi, A-GPS, FM radio un 7,2 Mb/s HDSPA.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: