Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Samsung 3D TV Eiropā ieradīsies jau martā
Publicēts 3. martā, 2010.
Samsung Electronics, patērētāju elektronikas tirgus līderis un daudzkārt apbalvotais novators, paziņojis, ka pirmie modeļi no kompānijas godalgotajiem Full HD 3D izklaides produktiem Eiropas patērētājiem būs pieejami 2010.gada martā. Televizori būs aprīkoti ar jauna satura un aplikāciju atbalstu, no kurām būtu jāmin AudioLounge, BoxOffice 365 un Cartoon Network. Tādējādi Samsung būs pirmā kompānija pasaulē, kas patērētājiem piedāvās Full HD 3D LED televizorus.

Ar plašāko 3D mājas izklaides iespēju klāstu, kurā ietilpst 3D LED televizori, 3D LCD un 3D plazmas televizori, Blu-ray atskaņotājs un Mājas kinoteātra sistēma, Samsung turpina būt par līderi mājas izklaides industrijā, liberalizējot saturu un radot jaunas, aizraujošas izklaides iespējas patērētājiem. Samsung paziņoja šos jaunumus kompānijas reģionālajā forumā Vīnē – pirmajā no vairākiem globālajiem pasākumiem, kurus organizējis Samsung, lai izglītotu speciālistus un patērētājus par kompānijas 3D tehnoloģiju iespējām un tās spēju ienest televīzijas saturu jaunā dimensijā.

“Neseno 3D kinofilmu veiksmes stāsti nešaubīgi rada interesi un nepacietību to cilvēku vidū, kas vēlas izbaudīt bagātīgo 3D saturu savas dzīvojamās istabas komforta ietvaros,” sacīja Samsung Electronics Vizuālo displeju biznesa nodaļas prezidents Bo Keuns Jūns. “Mēs esam pārliecināti, ka, esot pirmajiem, kas tirgū piedāvā vislabāk integrētās tehnoloģijas un risinājumus, mums ir visaugstākās iespējas piepildīt patērētāju vēlmes un turpināt 2010. gadā nostiprināt mūsu līderpozīcijas. Samsung turpina būt par industrijas līderi, esot pirmajam, kas tirgū piedāvā Full HD 3D LED televizorus ar visu laiku plašāko mājas 3D izklaides iespēju klāstu, kā arī Blu-ray atskaņotāju un mājas kinoteātra sistēmu produktu virknējumu. Mēs pastāvīgi izstrādājam labāko 3D saturu mūsu televizoriem, lai paātrinātu to popularitātes izaugsmi.”

Pilnvērtīgs Samsung 3D risinājumu atbalsts

Līdz ar plašo 3D televizoru produktu klāstu, Samsung izstrādātajām patentētajām 3D brillēm un spēcīgiem satura nodrošināšanas sadarbības partneriem, Samsung ir līderis visaptverošu 3D izklaides iespēju nodrošināšanā.

Sākot ar 8. un 7.sērijas LED televizoriem, 7.sērijas LCD televizoriem un BD-C6900 Blu-ray atskaņotāju, pirmie 3D modeļi lielākajos tirgos būs pieejami līdz ar marta mēneša sākumu, savukārt vēlāk pavasarī sekos arī papildus produkti no LED televizoru 9.sērijas, plazmas televizoru 7.sērijas un HT-C6930W mājas kinoteātra sistēma. Janvārī patērētāju elektronikas izstādē prezentētie produkti jau ir iekarojuši industrijas atzinību, iegūstot arī CES labāko produktu godalgas un CES novatorisma balvas.

Apzinoties plaša satura klāsta lielo nozīmīgumu, Samsung nesen paziņoja par savu sadarbību ar DreamWorks Animation un Technicolor kompānijām, lai paātrinātu mājas 3D satura vispasaules izplatību patērētāju vidū. Šis risinājums ietver plašu 3D funkciju atbalstošu Samsung HD televizoru klāstu, tā jauno 3D Blu-ray disku atskaņotāju, kā arī ekskluzīvas izplatīšanas tiesības pirmo reizi radītai pilna garuma 3D Blu-ray versijas animācijas filmai “Monsters vs. Aliens”, ko 2009. gadā radījusi kompānija DreamWorks.

Internet@TV

Visi 3D produkti būs aprīkoti ar iebūvētu Ethernet tīkla savienojumu, bezvadu savienojuma atbalsta iespējām un Internet@TV funkciju, kas nodrošinās pieeju pasaulē pirmajam uz HD televizoriem balstītajam aplikāciju veikalam Samsung Apps. Samsung arī paziņojis, ka saturu un aplikācijas Samsung Apps veikalam piegādās arī vairāki jauni satura piegādātāji, piemēram, bērnu pārraižu nodrošinātāji Cartoon Network, mūzikas pakalpojumu sniedzēji AudioLounge, video-uz-pieprasījuma pakalpojumu sniedzēji Box Office 365, Box Office 365 Kids un Acetrax; tiešsaites video vietne Dailymotion; fotogaleriju interneta vietne Google Picasa; tiešsaites spēļu pakalpojumu sniedzējs Playjam, kā arī TV kanāls History Channel. Šim klāstam pievienojas arī citi populāri satura piegādātāji no Eiropas – LOVEFiLM, BBC iPlayer un Muzu.tv no Lielbritānijas un TF1 no Francijas.

Visbeidzot, izcilais dizains un energoefektivitātes funkcijas nodrošinās to, ka šie 3D produkti atbildīs mūsdienu modernā patērētāja izsmalcinātajai gaumei un vides saudzēšanas prasībām.

Samsung 3D pamatā unikāla tehnoloģija

Visi Samsung 3D produkti ir aprīkoti ar Samsung patentēto, iebūvēto 3D procesoru un raidītāju, kas ir optimizēts un radīts savietojamībai ar vairākiem 3D satura standartiem, ietverot gan pus gan arī pilnas HD izšķirtspējas formātus, kā arī Blu-ray disku asociācijas apstiprinātos Blu-ray 3D standartu. Samsung 3D sistēma nodrošina attēlu ar pilnu krāsu spektru, neticamu dziļumu un teicamu detalizētību. Tiem, kas vēlas piešķirt trešo dimensiju savām ierastajām TV pārraidēm, Samsung piedāvā 3D procesoru ar automātiskās konvertēšanas tehnoloģiju, kas spēj reālajā laikā 2D attēlu pārvērst 3D attēlā. Patērētāji ar vienkāršu pogas nospiešanu var piešķirt papildus realitātes un detalizētības dimensiju, piemēram, futbola mačam tiešraidē.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: