Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Samsung GALAXY Note startē Eiropas tirgū
Publicēts 10. novembrī, 2011.
Samsung Electronics, pasaules vadošais mobilo telefonu izstrādātājs, ir laidis klajā GALAXY Note viedtālruni, kas jau novembrī būs pieejams Eiropas tirgū. Pēc GALAXY Note debijas Vācijā, jau 12. novembrī tas būs pieejams arī Latvijā.

Pirmajā GALAXY Note pārdošanas dienā tirdzniecības centrā Alfa norisināsies arī īpaša akcija, kuras ietvaros pirmajiem 50 tālruņa pircējiem būs iespēja to iegādāties par īpašu cenu – 262,50 Ls. Plašāka informācija par šo akciju atrodama interneta vietnē – www.galaxynote.lv.

GALAXY Note ir aprīkots ar pasaulē lielāko 5,3 collu HD Super AMOLED ekrānu, kas ir izcili augstas izšķirtspējas ekrāns un ļauj nodrošināt savā kategorijā labāko attēlu. Savukārt modernā S Pen irbuļa ievades tehnoloģija kopā ar GALAXY Note pilnvērtīgo skārienekrānu nodrošina unikālas pielietojuma iespējas. Izmantojot lielā ekrāna priekšrocības, GALAXY Note lietotāji varēs paveikt ievērojami vairāk un izmantot visas multimediju iespējas, lai kur arī atrastos.

Ierīcē iekļautais digitālais S Pen irbulis ir izmantojams precīzu skiču un pat nelielu mākslas darbu zīmēšanai, savukārt izcilā rokraksta atpazīšanas funkcija ļauj pavisam viegli fiksēt savas idejas un vēlāk tās koplietot arī ar citām ierīcēm – ar roku rakstītais teksts tiek precīzi pārvērsts digitālajos simbolos.

“GALAXY Note ir revolucionārs produkts, kas mobilajā industrijā aizsāk pavisam jaunu ierīču kategoriju,” skaidro Samsung Mobilās komunikācijas biznesa nodaļas prezidents un vadītājs J.K. Šins. “Samsung GALAXY Note pārveidos un paplašinās ierastās mobilās komunikācijas iespējas. Kopā ar tādām jaunām, novatoriskām funkcijām kā S Memo, S Planner un S Choice lietotājiem tiks sniegtas daudz modernākas, produktīvākas un radošākas ierīces pielietojuma iespējas. Es ceru, ka lietotāji būs gandarīti par mūsu jauno produktu un spēs pilnvērtīgi izmantot plašo GALAXY Note funkciju klāstu.”

Īpaši pielāgotas aplikācijas
Līdz ar paziņojumu par GALAXY Note nonākšanu tirgū Samsung prezentē arī S Choice funkciju, kas ir jauna Samsung Apps izvēlnes kategorija ar aplikācijām, kas īpaši pielāgotas GALAXY Note S Pen irbuļa izmantošanai. Jauno aplikāciju klāstā ietilpst Soonr Workplace, OmniSketch, Zen Brush, ComicBook!, kā arī iAnnotate PDF aplikācija.

Soonr Workplace nodrošina iespēju strādāt komandā pie dažādiem materiāliem – brīvi pievienojiet komentārus un piebildes dažādu formātu failiem, kas tiek uzglabāti Soonr Cloud mākoņserverī. Arī iAnnotate PDF aplikācija ļauj ar S Pen irbuļa palīdzību PDF failiem pievienot savus komentārus. Savukārt OmniSketch un Zen Brush aplikācijas ir ļoti noderīgas brīva formāta skiču un zīmējumu radīšanai. OmniSketch ļauj lietotājam izmantot S Pen irbuli kā otu, savukārt Zen Brush piešķir otas līnijām austrumniecisku noformējumu.

Izcils vizuālais sniegums
GALAXY Note planšetdatora augstās izšķirtspējas ekrāns ļauj ērti, ar minimālām šķirstīšanas un pietuvināšanas darbībām aplūkot e-grāmatas un PowerPoint prezentācijas, kā arī dažādas aplikācijas un, protams, interneta vietnes. GALAXY Note HD Super AMOLED ekrāns ir pietiekami liels, lai nodrošinātu funkcionālu dalītā ekrāna skatu un ļautu pilnvērtīgi izmantot vairākuzdevumu režīmu, tādējādi samazinot nepieciešamību pārslēgties starp aktīvajām aplikācijām – visbiežāk izmantotās aplikācijas var vienkārši izkārtot uz viena ekrāna. Lai arī 5,3 collu ekrāns ir pašreiz visu laiku lielākais ekrāns, kāds ir ticis izmantots mobilo sakaru ierīcēs, tomēr GALAXY Note ir vien 9,6 milimetrus plāns un bez problēmām ietilpst kabatā, nodrošinot lielisku mobilitāti.

Nepārspējama jauda un plaša funkcionalitāte
GALAXY Note ietvertais 1,4 GHz divkodolu procesors šai ierīcei piešķir neticamu ātrdarbību, bet pārdomāti izstrādātā lietotājsaskarne ļauj ērti izmantot visas pieejamās funkcijas. Savukārt par zibenīgu datu pārraides ātrumu parūpēsies HSPA+ vai LTE standartu savienojumu atbalsts. Tas nozīmē, ka lietotāji var pat reālajā laikā straumēt video vai arī kopā ar draugiem iesaistīties kādā tiešsaistes spēlē, ko nodrošina Samsung Game Hub.

Samsung GALAXY Note tehniskās specifikācijas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: