Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Samsung Galaxy Tab pirmais planšetdators ar Super AMOLED Plus ekrānu
Publicēts 8. septembrī, 2011.
Samsung prezentējis savu jaunāko planšetdatoru Galaxy Tab 7.7, kas ir pirmais planšetdators ar Super AMOLED Plus ekrānu. Jaudīgais Galaxy Tab 7.7 ar 1,4 GHz divkodolu procesoru ir tikai 7,89 milimetrus plāns un sver vien 335 gramus, tādējādi šis planšetdators ir viena no kompaktākajām ierīcēm tirgū.

„Jaunais Galaxy Tab 7.7 raksturo Samsung apņemšanos nodrošināt klientiem vislielākās izvēles iespējas mobilo planšetdatoru tirgū,” saka J. K. Šins (JK Shin), Samsung Mobilo sakaru nodaļas prezidents un vadītājs. „Galaxy Tab 7.7 ar īpaši plāno dizainu un WXGA Super AMOLED Plus displeju ir iespaidīgs jaunpienācējs planšetdatoru tirgū, kas palīdzēs apmierināt klientu vispusīgās prasības pēc augstvērtīgām ierīcēm.”

Super AMOLED Plus ekrāns

Galaxy Tab 7.7 ir pirmais planšetdators, kurā izmantots Samsung tehnoloģijas Super AMOLED Plus ekrāns, kas nodrošina lieliskas krāsas ar augstu kontrastu, ļaujot baudīt izcili dzidru attēlu. Super AMOLED Plus ekrāns nodrošina plašāku krāsu gammu un lielāku kontrastu starp gaišajiem un tumšajiem laukumiem, tādējādi iegūstot apbrīnojami dabiskus attēlus.

Plāns un izcili mobils dizains

Galaxy Tab 7.7 no kopējā Galaxy Tab planšetdatoru piedāvājuma izceļas ar lielisku mobilitāti un attēlu kvalitāti, piedāvājot spilgtāku displeju un plānākas, vieglākas konstrukcijas ierīci, ko var ērti ievietot jakas kabatā vai somā. Eleganto dizainu veido mūsdienīgs metāla korpuss ar noapaļotām malām, kas ļauj ierīci ērti turēt gan sēžot, gan esot kustībā.

Iespaidīgs ātrums un baterijas darbības laiks

Planšetdators Galaxy Tab 7.7 atbalsta HSPA+ 21 Mb/sek. tīklu, kas paredzēts ātrākai datu augšupielādei un lejupielādei. Tas atbalsta arī Wi-Fi Channel Bonding — divu kanālu savienošanu vienā, tādējādi nodrošinot līdz pat divām reizēm ātrāku datu pārsūtīšanu. Ierīcei ir 1,4 GHz divkodolu procesors, kas ļauj ātri ielādēt informāciju no interneta un nodrošina nevainojamu vairākuzdevumu režīmu un izcilu multivides veiktspēju. Lai gan 5100 mAh akumulators nodrošina līdz pat desmit stundām ilgu video demonstrēšanu[1], vienlaikus tas ir pietiekami plāns, lai saglabātu Galaxy Tab 7.7 kompakto dizainu.

Operētājsistēmas Android 3.2 Honeycomb jaunākā versija ar Samsung TouchWiz UX

Galaxy Tab 7.7 darbību nodrošina operētājsistēma Android 3.2 Honeycomb, kas ir īpaša sistēma optimizētam septiņu collu planšetdatoram. Tādējādi aplikācijas, kas nav paredzētas liela izmēra ekrāniem, tiek pielāgotas attēlošanai bez izkropļojumiem. Turklāt planšetdators atbalsta MicroSD atmiņas kartes ar ietilpību līdz pat 32 GB.

Samsung TouchWiz lietotājsaskarnes iespējas ir papildinātas ar izvēlni Live Panel, kas paredzēta Galaxy Tab 7.7 sākuma ekrāna pielāgošanai katra lietotāja vēlmēm – ar digitāliem attēliem, iecienītākajām interneta vietnēm un sociālo tīklu aplikācijām. Turklāt TouchWiz UX ir iestrādāta biežāk izmantoto funkciju rīkjosla Mini Apps, no kuras var ērti aktivizēt, piemēram, uzdevumu pārvaldnieku, kalendāru vai mūzikas atskaņotāju, vienlaikus lietojot citas aplikācijas.

Plašas multimediju iespējas

Galaxy Tab 7.7 ļauj skatīties video failus bez jebkādiem ierobežojumiem, jo tas atbalsta 1080p Full HD kvalitātes video, visdažādākos video un audio failu kodējumus, tostarp DivX un Micro SD atmiņas karti. Ierīcē ir ietverta arī funkcija Universal Remote Control, kas ļauj ar vienu ierīci vadīt visu mājas izklaides centra sistēmu — televizoru, dekoderu, DVD, Blu-ray atskaņotāju un audio sistēmu.

Samsung Hub pakalpojumi

Samsung Hub pakalpojumi sniedz ērtu piekļuvi dažādam saturam, tostarp spēlēm, e-grāmatām, mūzikai un daudz kam citam. Galaxy Tab 7.7 ir pirmais planšetdators, kas pieejams ar iepriekš uzstādītu pakalpojumu Game Hub, kas piedāvā dažādas spēles ar neticami iespaidīgu grafiku. Šajā planšetdatorā ir arī Samsung Music Hub pakalpojums, kas piedāvā noklausīties, lejupielādēt un atskaņot līdz pat 15 miljoniem dziesmu. Savukārt Readers Hub pakalpojumā ir iekļauta apjomīga bibliotēka, kurā ir vairāk nekā 2,3 miljoni grāmatu, 2000 avīžu un 3000 žurnālu 49 valodās, bet Samsung Social Hub pakalpojums vienuviet apvieno e-pastu, kontaktus, kalendāru un sociālo tīklu pakalpojumus.

Balss un video zvana atbalsts labākai saziņai

Galaxy Tab 7.7 nodrošina gan balss zvanus, gan video zvanus. Lai veiktu balss zvanus, nav vajadzīgas austiņas vai Bluetooth tehnoloģija. Turklāt, lietojot Uztvērēja režīmu, ir iespējams diskrēti veikt zvanus arī publiskās vietās.

Google mobilie pakalpojumi

Galaxy Tab 7.7 ir ietverts pilns Google mobilo pakalpojumu komplekts, tostarp piekļuve vairāk nekā 250 tūkstošiem aplikāciju, izmantojot Android Market vietni. Ērti izmantojiet Gmail, Google Search, Google Maps 5.7 ar 3D kartēm, kā arī Google Talk pakalpojumu ar video un balss tērzēšanas funkciju.

Tehniskie dati


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: