Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Samsung laiž klajā pasaulē pirmo 10 collu tīmekļdatoru ar saules baterijām
Publicēts 5. jūlijā, 2011.
Samsung laidis klajā Samsung NC215S – pasaulē pirmo 10 collu tīmekļdatoru, kas spēj darboties ar saules enerģijas palīdzību. Šī vieglā ierīce ir ne tikai jaudīga un ar teicamu veiktspēju, bet arī ekonomiski izdevīga un videi draudzīga.

Divas stundas saules gaismas spēj nodrošināt enerģiju vienai datora darba stundai, turklāt, pateicoties Samsung SuperBright pretatspīduma ekrānam, nebūs nekādu problēmu saskatīt ekrānā notiekošo. Apvienojumā ar kopējo baterijas veiktspēju 14,5 stundu garumā un jaudīgo Intel Atom procesoru Samsung NC215S spēj piedāvāt teju neierobežotas mobilitātes iespējas.

“Samsung vienmēr ir saistījušas idejas, kas balstās uz videi draudzīgām inovācijām, un mēs esam ļoti lepni par iespēju pasaules tirgū prezentēt pirmo 10 collu tīmekļdatoru ar saules enerģijas atbalstu,” sacīja Samsung Electronics IT risinājumu biznesa nodaļas vecākais viceprezidents Kjuho Ūms (Kyuho Uhm).

Saules stari uz ekrāna

NC215S tīmekļdatora vāks ir aprīkots ar iebūvētu saules enerģijas paneli, kas saules gaismā ļauj datoram automātiski lādēties. Rezultātā tiek iegūts efektīvs vides un finanšu pielietojums – divas uzlādes stundas saules gaismā spēj nodrošināt līdz pat vienai datora darba stundai ar nulles apjoma oglekļa izmešiem. NC215S tīmekļdatora PowerPlus baterija spēj ar vienu uzlādes reizi darboties līdz pat 14,5 stundām, sniedzot plašākas iespējas paveikt darāmās lietas, atrodoties kustībā.

Samsung PowerPlus baterija izmanto inteliģentu uzlādes tehnoloģiju, kas šīs baterijas mūža ilgumu salīdzinājumā ar klasiskajām baterijām pagarina trīs reizes, spējot izturēt 1000 uzlādes ciklus trīs gadu garumā.

Tīmekļdators ir nopelnījis TCO sertifikātu, pateicoties videi draudzīgajam un ergonomiskajam dizainam, kā arī optimālām lietošanas ērtībām un datora veiktspējai. NC215S tīmekļdators atbilst visām elektrotehnikas vides aizsardzības prasībām un standartiem, jo tam ir zems enerģijas patēriņš un tas ir radīts otrreizējai pārstrādei. Savukārt pārējās tehniskās prasības nodrošina ļoti labu attēla kvalitāti, zemu trokšņu līmeni, kā arī zema līmeņa elektriskā un magnētiskā lauka starojumus.

Ātrs kustībā

Samsung Fast Start tehnoloģija nodrošina tūlītēju datora ieslēgšanos – līdz ar to jūs varat sākt darbu jau dažas sekundes pēc ekrāna atvēršanas vai ieslēgšanas taustiņa nospiešanas. Novatoriskais hibrīdmiega režīms apvieno ātru pamošanos no miega režīma ar stabilo sistēmas hibernēšanas procesu, līdz ar to jums vairs nav jāgaida 30-60 sekundes, kamēr tīmekļdators ieslēgsies.

NC215S tīmekļdators ir aprīkots ar jaudīgu divkodolu Intel Atom procesoru, kas kombinācijā ar GMA 3510 grafiskās apstrādes karti nodrošina veiklu, atsaucīgu datora darbību un nepārspējamu mobilo veiktspēju. Intel Atom procesors ir apveltīts ar augstu energoefektivitāti, kas uzlabo baterijas mūža ilgumu un paplašina tās lietojamību esot kustībā. Arī procesors dāvā jauna līmeņa sniegumu teicamām izklaides iespējām un prasīgām lietotnēm, kā arī sniedz atbalstu Adobe Flash video tehnoloģijai, kas bieži tiek izmantota dažādās interneta vietnēs, tai skaitā arī YouTube.

USB pieslēgvieta var atjaunināt pārnēsājamās elektronikas enerģijas resursus, piemēram, tā var uzlādēt MP3 mūzikas atskaņotāju, kamēr jūsu dators ir miega režīmā vai arī pilnībā izslēgts. Un pat tad, ja datora baterija ir beigusies, jūs varat joprojām turpināt pieslēgto ierīču uzlādi, izmantojot saules enerģiju.

Vienkārši lietojams

Samsung SuperBright pretatspīduma ekrāns rūpējas, lai NC215S tīmekļdatora ekrānattēls būtu spilgts un skaidrs jebkādos apstākļos – pat tiešos saules staros. Ierīces ekrāna spilgtums 300 nitu apmērā, kas par aptuveni 50 procentiem apsteidz konkurējošo tīmekļdatoru ekrānu spilgtumu, nodrošina košus attēlus un skaidri salasāmu tekstu.

NC215S ir ne tikai ekonomiski un ekoloģiski draudzīgs, bet arī elegants un viegls, nesamazinot ekrāna izmērus. Šaurā korpusa maliņa – pa perimetru 10,1 collas – ekrānam nozīmē maksimāli ērtas attēla skatīšanās iespējas, tai pat laikā saglabājot arī augsta līmeņa mobilitātes iespējas. Komfortablā tastatūra ir apveltīta ar nodalītiem taustiņiem, kas ir izvietoti maksimāli ergonomiski un nodrošina optimālākos teksta ievades apstākļus. Ar tastatūru veiktie testi arī apliecina, ka optimizētā tastatūra nodrošina mazāku rakstīšanas kļūdu skaitu, turklāt tā ir arī higiēniskāka, jo starp taustiņiem nav spraugu, kur uzkrāties netīrumiem.

NC215S tīmekļdators sver vien 1,32 kg, kas to padara par ērti pārvietojamu un komfortablu ierīci. Aktīvajiem ceļotājiem un tiem, kas regulāri izmanto datoru, esot kustībā, talkā nāks tīmekļdatora robustais Samsung Duracase korpuss, kas apveltīts ar aizsardzību pret skrāpējumiem un kas dāvā papildu izturību, parūpējoties par neskartu un no ikdienas nolietošanās pasargātu datora ārieni.

Tehniskās specifikācijas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: