Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Samsung paplašina ultra kompakto video kameru klāstu ar diviem jauniem modeļiem
Publicēts 23. februārī, 2010.
Samsung Electronics, patērētāju elektronikas tirgus līderis un apbalvojumiem bagātais novators, ir paplašinājis savu ultra kompakto video kameru klāstu ar diviem jauniem modeļiem HMX-U20 un HMX-U15. Balstoties uz Samsung HMX-U10 veiksmi, jaunās HMX-U20 un HMX-U15 kameras piedāvā jaunas iespējas un funkcionalitāti Samsung ultra kompakto video kameru pulkam – piemēram, iebūvētu USB savienojumu, kas tad ļauj ne tikai ārkārtīgi vienkārši uzņemt video, bet arī dalīties Full HD video materiālos arī ar citiem. Vēl jo vairāk, jaunā HMX-20 kamera tagad lietotājam piedāvā arī īstu 3x optisko tālummaiņu, ļaujot vaļu papildus radošajām idejām, ierakstot dzīves īpašos mirkļus.

“Pateicoties patērētāju pieprasījuma pēc kompaktuma un lietošanas vienkāršības, ultra kompakto video kameru kategorija ir gluži vai eksplodējusi savā izaugsmē,” sacīja Samsung Electronics Videokamera nodaļas vecākais viceprezidents SangRijongs Kims. “Jaunās HMX-U20 un HMX-U15 kameras piedāvā ne tikai kompaktumu un lietošanas vienkāršību, bet arī virkni plaši pielietojamu funkciju kā, piemēram, Time lapse laika plūduma ieraksta iespēju, kas ļauj lietotājiem viegli nofilmēt un dalīties dzīves svarīgākajos mirkļos tieši tā, kā viņi to redz.”

Augstas kvalitātes video un digitālās fotogrāfijas

HMX-U20 un HMX-U15 kameras ir aprīkotas ar augstas veiktspējas 1/2,3 collu CMOS sensoru, kas palīdz notvert izcilus 1920 x 1080 punktu Full HD izšķirtspējas video (ar 30 kadriem sekundē, H.264 formātā). Papildus tam ultra kompaktās HMX-U20 un HMX-U15 kameras var lepoties arī ar iespaidīgām digitālo fotogrāfiju uzņemšanas spējām. Ar HMX-U20 lietotāji var uzņemt 10 megapikseļu digitālās fotogrāfijas, savukārt HMX-U15 jau spēj uzņemt 14 megapikseļu digitālās fotogrāfijas. Šīs iespējas novērš vajadzību nēsāt līdzi atsevišķu digitālo fotokameru, jo viss, kas nepieciešams, ir pieejams vienā ultra kompaktā ierīcē. Videokameras ir aprīkotas arī ar Hyper Digitālo attēla stabilizāciju, kas palīdz radīt neizsmērētus video, turklāt HMX-U20 piedāvā vēl papildus ērtības ar 3x optisko tālummaiņu. Patērētāji var ļaut vaļu savai radošajai video izdomai, pateicoties tādām jautrām un unikālām funkcijām kā, piemēram, Time lapse laika plūduma ieraksta režīms, kas ļauj ieprogrammēt kameru tā, lai tā ieraksta vienu attēlu pēc otra ar noteiktu, lietotāja izvēlētu laika intervālu sākot no 1, 5, 10 līdz pat 30 sekundēm. Laika plūduma ieraksta režīms ir jo īpaši noderīgs, lai ļoti garus notikumus kā, piemēram, mākoņu slīdēšanu debesīs saulainā dienā “sakoncentrētu” vienā īsā, viegli skatāmā video.

Vienkārša savienojamība

HMX-U20 un HMX-U15 kamerās iebūvētais atlokāmais USB savienojuma spraudnis dod lietotājiem iespēju izvairīties no nepieciešamības vienmēr nēsāt līdzi atsevišķu USB kabeli, lai savienotu kameru ar datoru un augšupielādētu uzņemto materiālu. Papildu ieguvums ir spēja vienlaicīgi arī uzlādēt videokameras bateriju brīdī, kad tā ir pieslēgta pie datora, tādējādi arī lādētāju nav nepieciešamības vienmēr nēsāt līdzi. HMX-U20 un HMX-U15 kameras piedāvā arī HDMI savienojumu, kas ļauj patērētājiem aplūkot pašu uzņemtos Full HD video uz augstas izšķirtspējas televizoriem.

HMX-U20 un HMX-U15 kameras ir aprīkotas arī ar Samsung atskaņošanas / rediģēšanas / koplietošanas programmatūru, kuras nosaukums ir intelli-studio. Šī intuitīvā programma ļauj patērētājiem jebkuru datoru pārvērst mobilā studijā, dāvājot viņiem iespēju rediģē un atskaņot savus video bez jebkādas vajadzības uzstādīt datorā papildus programmatūru. Arī video koplietošana ir vienkāršota, pateicoties „viena pieskāriena” augšupielādes taustiņam uz HMX-U20 un HMX-U15 kameras korpusa. Esot savienojumā ar datoru, kam ir piekļuve internetam, „viena pieskāriena” augšupielādes taustiņš automātiski savieno kameru ar tādām populārām video vietnēm kā, piemēram, YouTube™, tādējādi samazinot to darbību skaitu, kas nepieciešamas, lai augšupielādētu uzņemto video koplietošanas interneta vietnēs.

Radīts portatīvumam un komfortam

Samsung HMX-U20 un HMX-U15 kameras ir ārkārtīgi portatīvas, pateicoties to kompaktajam 53,3 x 15,5 x 10,4 mm izmēram. HMX-U20 un HMX-U15 kameras izceļas arī ar unikālu dizainu, kas ir gan ergonomisks, gan arī elegants. Kamerām, kas radītas, lai tās būtu ērtāk turēt rokā, korpuss ir pavērsts nelielā septiņu grādu leņķī, kas nodrošina daudz dabiskāku satvērienu, tādējādi samazinot vispārējo slodzi uz lietotāja plaukstu un roku.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: