Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Samsung piedāvā jauno Android bāzēto Galaxy S viedtelefonu
Publicēts 30. augustā, 2010.
Samsung prezentējis Galaxy S (GT-I9000) viedtelefonu. Super AMOLED ekrāns, 1 Ghz procesors, neierobežotas savienojumu iespējas un plašs papildfunkciju klāsts padara, uz Android operētājsistēmas balstīto Galaxy S, par ātrāko un iespējām bagātāko tālruni savā klasē.

Tālruņa lielais 4 collu Super AMOLED ekrāns nodrošina nepārspējamu attēla kvalitāti, samazinot atspīdumu un sniedzot plašu skata leņķi. Galaxy S ir aprīkots ar mDNIe (mobile Digital Natural Image engine) – tehnoloģiju, kas nodrošina izcili asus un skaidrus attēlus fotogrāfiju, video un e-grāmatu aplūkošanai. Ekrāns ikvienu pieskārienu uztver nekļūdīgi precīzi un nodrošina izcilu tālruņa skārienvadību.

Galaxy S iestrādātā 5 megapikseļu kamera ar autofokusu lietotājiem ļauj iemūžināt ne vien augstas kvalitātes fotogrāfijas, bet arī uzņemt HD video ar 720p izšķirtspēju un 30 kadriem sekundē. Uzņemtos video ir iespējams aplūkot tālrunī vai arī, izmantojot All Share funkciju, bezvadu režīmā atskaņot uz ierīcēm, kas atbalsta DLNA savienojuma standartu – piemēram, klēpjdatoriem un televizoriem. Jāatzīmē, ka Galaxy S atbalsta visus populārākos video failu kodējumus.

Viena no svarīgākajām viedtelefonu īpašībām ir iespēja perfekti pielāgot tālruni lietotāja unikālajām vajadzībām – izmantojot tālrunī ietvertās aplikācijas, personīgos uzstādījumus un zibenīgās datu pārraides iespējas, lietotājs saņem tūlītēju pieeju visai nepieciešamajai informācijai. Tostarp Social Hub funkcija nodrošina pastāvīgu savienojumu ar sociālo tīmekļu vietnēm, ļaujot lietotājam komunicēt ar draugiem un ģimeni jebkurā laikā un vietā.
Galaxy S nodrošina arī modernākos, uz atrašanās vietu bāzētos pakalpojumus, kā, piemēram, Layar Reality Browser, kas sniedz bagātīgu pielietojumu jaunākajam virtuālās realitātes saturam mobilajos telefonos.

Ja ar tālrunī jau iekļauto iespēju klāstu tomēr ir par maz, Android Market interneta vietne piedāvā iespaidīgu aplikāciju klāstu, kas ļauj lietotājiem pielāgot Galaxy S savām ikdienas vajadzībām. Turklāt lietotājiem ir nodrošināta piekļuve arī Google mobilajiem pakalpojumiem, tādiem kā Google Search, Gmail un Google Maps.

“Ar Android operētājsistēmu aprīkotais Galaxy S uzstāda jaunu viedtelefonu standartu,” sacīja Mobilās komunikācijas biznesa nodaļas prezidents un vadītājs JK Šīns. “Galaxy S ir ideāla ierīce tiem, kas vēlas papildus iespējas vienkāršā veidā veidot savu dzīvi efektīvāku un produktīvāku, vienmēr atrodoties tiešsaistē un saskaņā ar savu dzīves ritmu – gan personīgajā, gan profesionālajā jomā.”

Citas galvenās funkcijas

  • Ikdienas brīfings: tūlītēja piekļuve laika prognozei, ziņām, akciju tirgus informācijai un laika plānotājam.
  • All Share: Nodrošina savienojamību ar citām ierīcēm, izmantojot DLNA (Digtal Living Network Alliance) tehnoloģiju.
  • Mājas dokstacija: Sniedz iespēju ierīci izmantot kā digitālo fotorāmi, galda pulksteni, kalendāru vai mūzikas atskaņotāju.
  • Pieraksti un dodies: Vispirms pieraksti ideju un tikai pēc tam izdomā, kādā formātā to saglabāt – kā īsziņu, MMS, e-pastu, kalendāra ierakstu vai piezīmi.
  • Swype režīms: Nodrošina ātru un vienkāršu veidu, kā ievadīt tekstu ar skārienekrāna klaviatūru esot kustībā.
  • ThinkFree: Aplikācijas Microsoft Office 2007 dokumentu aplūkošanai un rediģēšanai.

Galaxy S (I9000) tehniskās specifikācijas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: