Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Samsung prezentē ātro WB2000 digitālo kameru ar Full HD video ieraksta funkciju
Publicēts 23. februārī, 2010.
Samsung Digital Imaging, digitālās attēlveidošanas tirgus līderis un daudzkārt apbalvotais novators, ir laidis klajā WB2000 – augstas veiktspējas 10 megapikseļu kompaktkameru ar 1080P Full HD video ieraksta iespēju. WB2000 kamera sniedz iespēju ierakstīt video ar maksimums 1000 kadriem sekundē (fps), kā arī uzņemt sēriju ar 10 pilnizmēra fotogrāfijām pēc kārtas, tādējādi paceļot liela ātruma attēlveidošanas iespējas pavisam jaunā līmenī. Papildus tam, WB2000 paplašina digitālās attēlveidošanas iespējas ar Samsung moderno Panorāmas režīmu un Objektu izsekošanu, kā arī ar novatorisko Duālo uzņemšanas režīmu, kas ļauj lietotājam vienlaicīgi uzņemt 10 megapikseļu fotogrāfijas un veikt Full HD video ierakstu.

“WB2000 attēlo Samsung stratēģiju būt par digitālās attēlveidošanas industrijas līderi, izmantojot novatoriskus produktus,” sacīja Samsung Digitālās attēlveidošanas nodaļas vadītājs Mr. SangJins Parks. “Patērētāji ir neapmierināti par nepieciešamību izvēlēties starp video vai digitālo fotogrāfiju uzņemšanu ar savu kameru. Līdz ar WB2000 kameru, Samsung ir atrisinājis šo patērētāju vēlmi, un dāvā tiem iespēju paveikt abas šīs lietas vienlaicīgi.”

Ātras uzņem digitālās fotogrāfijas un video

WB2000 kamera ļauj lietotājiem uzņemt augstas kvalitātes attēlus neatkarīgi no tā, cik ātra būtu kadrā notiekošā darbība. Pateicoties modernajam CMOS attēla sensoram un atjauninātajam DRIMeIII procesoram, kamera spēj lieliski funkcionēt vāja apgaismojuma apstākļos un uzrādīt iespaidīgu darbības ātrumu, ļaujot lietotājam uzņemt līdz pat 10 fotogrāfijām sekundē ar 10 megapikseļu izšķirtspēju. Papildus tam, WB2000 ir aprīkots ar 1000 kadru sekundē video ieraksta režīmu, kas ļauj mūsdienu radošajam lietotājam atklāt strauju darbību detaļu burvību, aplūkojot video super palēninājumā. Vai tas būtu gluži ikdienišķs mirklis apbrīnojamā skatījumā, vai arī sportista kustības analīze – WB2000 kameras super palēninājuma video pielietojuma iespējas ir bezgalīgas.

Iespaidīga optika un ekrāns

Papildus kameras iespaidīgajam ātrumam, WB2000 ir aprīkots arī ar augstas veiktspējas 24 mm ultra platleņķa Schneider KREUZNACH objektīvu, ko papildina 5x optiskā tālummaiņa. Pateicoties daudz plašākam leņķim nekā tradicionālajās kompaktkamerās, WB2000 kameras 24 mm ultra platleņķa objektīvs ļauj fotogrāfam notvert plašāku vēlamo kadru, vai tā būtu plašs draugu vai ģimenes locekļu pulks, savukārt 5x optiskā tālummaiņa ļaus fotogrāfam pietuvoties vēlamajam objektam fotografējot no attāluma. Samsung modernais Panorāmas režīms ar Objekta izsekošanas funkciju vēl vairāk paplašinās kameras platleņķa objektīva pielietojuma iespējas, teicami kalpojot labāku ainavu un plašu dabasskatu uzņemšanai. Lai iegūtu neizsmērētus attēlus, WB2000 objektīvs ir aprīkots ar Samsung Divkāršo attēla stabilizācijas tehnoloģiju.

WB2000 ir apgādāts ar trīs collu AMOLED ekrānu, kas dāvā lietotājiem augstāku kontrasta attiecību, izteiksmīgākus melnos toņus un daudz precīzākas, dzīvīgākas krāsas – arī aplūkojot attēlus no slīpa leņķa un tiešā saules gaismā. AMOLED ekrāns ir arī daudz energoefektīvāks, ja runa ir par enerģijas patēriņu, tādējādi ļaujot fotogrāfiem paildzināt baterijas darbības laiku un fotografēt ilgāk ar vienu uzlādes reizi.

Funkcijas pieredzējušajiem un arī fotogrāfiem iesācējiem

WB2000 būs saistošs kā iesācējiem, tā arī pieredzējušiem lietotājiem, pateicoties automātiskajām un manuālajām vadības iespējām. Kameras intuitīvā Smart Auto 2.0 (foto un video režīmā) scēnu atpazīšanas tehnoloģija ik reizi likvidē jebkādas nejaušības ideāla foto vai video uzņemšanas laikā; taču tiem, kas tomēr vēlas vairāk kontroles pār attēla uzņemšanu, WB2000 kamera piedāvā RAW formātu atbalstu un arī manuālās vadības iespējas. Aktivizējot Manuālās vadības režīmu, patērētāji var eksperimentēt ar zemu slēdža ātrumu, atšķirīgu asuma dziļumu un pat fokusa iestatījumiem.

Tehniskās specifikācijas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: