Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Samsung prezentē divas īpaši izturīgas kompaktkameras – WP10 un ES73
Publicēts 22. februārī, 2010.
Samsung Digital Imaging, digitālās attēlveidošanas tirgus līderis un daudzkārt apbalvotais novators, ir pievienojis savam 2010.gada digitālo kameru klāstam divas jaunas 12 megapikseļu “notēmē-un-bildē” tipa kameras – izturīgo ES73 un ūdensizturīgo WP10. Pateicoties to pārdomāti izstrādātajam dizainam, WP10 un ES73 dāvā sirdsmieru un ļauj lietotājiem labāk koncentrēties uz teicamu fotogrāfiju uzņemšanu tā vietā, lai satrauktos par iespējamiem kameras bojājumiem.

“Atmiņu vērti mirkļi mūs var piemeklēt jebkurā brīdī un jebkurā vidē,” sacīja Samsung Digitālās attēlveidošanas nodaļas vadītājs Mr. SangJins Parks. “Patērētāji var paļauties uz šo izturīgo un kompakto kameru spēju funkcionēt pat visizaicinošākajos vides apstākļos, jo tās abas ir radītas, lai stātos pretī visdažādākajiem pārbaudījumiem un nodrošinātu augstākās kvalitātes rezultātus.”

WP10

Piedāvājot neierastas iespējas, slaidā (1,98 cm bieza) WP10 kamera tikusi izstrādāta lietošanai līdz pat 3 metru dziļumam ūdenī, un, pateicoties kameras izcilajai spējai funkcionēt vāja apgaismojuma apstākļos, tā ir spējīga uzņemt kvalitatīvus attēlus arī ūdens dzelmē. Gan uzņemot draugu vai ģimenes fotogrāfijas peldbaseinā, gan arī iemūžinot zivju baru okeāna dzīlēs lietotājam noderēs WP10 īpašais Ūdens režīms, kas pielāgo kameras iestatījumus labākajai iespējamajai zemūdens fotogrāfijai.

WP10 kamera ir vienlīdz prasmīga kā uz zemes, tā arī zem ūdens, un tās aprīkojumā ir specīga 5x optiskā tālummaiņa, ko papildina Digitālā attēla stabilizācija, kas palīdz novērst attēlu izsmērēšanos. Vēl WP10 kamera var lepoties ar spilgtu 2,7 collu TFT LCD ekrānu attēlu kadrēšanai un aplūkošanai.

Papildus burvīgu fotogrāfiju uzņemšanai, lietotāji var ierakstīt arī iespaidīgus 720p HD formāta video kā uz zemes, tā arī ūdenī. WP10 kamera piedāvā attēla stabilizāciju arī video ieraksta laikā, un papildus vienkāršībai tai ir arī Smart Auto (foto un video režīmā) scēnu atpazīšanas tehnoloģija, kas pilnveido gan video, gan arī foto iestatījumus labākā iespējamā rezultāta sasniegšanai. Viss, kas lietotājiem ir jādara – jānotēmē un jābildē.

ES73

Jaunā ES73 kamera tikusi radīta, orientējoties galvenokārt uz tās izturību. Samsung pretskrāpējumu pārklājums pasargā kameru no jebkura nevēlama skrāpējuma, kas var rasties ikdienas lietošanā. Vēl jo vairāk, būtiskākās Samsung ES73 kameras daļas, ietverot gan korpusa apakšu, gan pogas, gan arī virsmu ap 2,7 collu TFT LCD ekrānu ar 230 000 punktu izšķirtspēju, ir pārklātas ar gumiju, lai pasargātu kameru no tādiem nevēlamiem elementiem kā putekļi, netīrumi vai smiltis.

Papildus kameras izturībai, lietotāji varēs izmantot arī Samsung ES73 iebūvētā 27 mm platleņķa objektīva un 5x tālummaiņas priekšrocības, kas sniedz iespēju uzņemt asus un detalizētus attēlus no jebkura attāluma. Turot rokās kameru ar platleņķa objektīvu, lietotāji varēs notvert plašāku kadru ar iekāroto dabas ainavu vai savu ģimenes pulku. ES73 piedāvā arī standarta VGA izšķirtspējas video ieraksta iespēju, kā arī Samsung intuitīvo un viegli izmantojamo Smart Auto scēnas atpazīšanas tehnoloģiju.

Samsung jaunajā ES73 kamerā ir iekļāvis arī Viedo nakts režīmu, kas ļauj uzņemt asus, pareizi izgaismotus attēlus arī naktī. Parasti zibspuldze var radīt pārlieku gaišus attēlus un pārgaismot uzņemtos objektus, kad to izmanto vājas gaismas vai nakts apstākļos, tādējādi sabojājot, iespējams, lielisku fotogrāfiju. Izmantojot jauno Samsung Viedo nakts režīmu, iepriekšminētā problēma vairs nav aktuāla, jo lietotāji tagad var palielināt un samazināt zibspuldzes intensitāti, tādējādi ik reizi nodrošinot ideālus attēlus.

Tehniskās specifikācijas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: