Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Samsung prezentē EX1 – kompaktu augstākās klases digitālo kameru
Publicēts 22. februārī, 2010.
Samsung Digital Imaging, digitālās attēlveidošanas tirgus līderis un daudzkārt apbalvotais novators, ar lepnumu prezentē 10 megapikseļu EX1 – augstākās klases kompakto digitālo kameru, kas īpaši radīta mūsdienu prasmīgajam foto entuziastam. Jaunais kompānijas kompakto digitālo kameru pulka flagmanis EX1 ietver pilnvērtīgu klāstu ar modernām funkcijām, ieskaitot augstas veiktspējas attēla sensoru un vienu no iespaidīgākajiem jelkad kompaktkamerā sastaptajiem objektīviem – 24 mm ultra platleņķa Schneider KREUZNACH, f/1.8.

“Līdz ar EX1 kameru Samsung vēl vairāk nošķir savu produktu līniju no konkurentiem un sasniedz kārtējo pagrieziena punktu industrijā,” sacīja Samsung Digitālās attēlveidošanas nodaļas vadītājs Mr. SangJins Parks. “Pateicoties ultra platleņķa iespējai un nepārspējamajam ātrumam, EX1 objektīvs dāvā jaunas, daudzpusīgas pielietojuma iespējas, kas ļauj lietotājam būt daudz radošākam un uzņemt labākus attēlus.”

Augstas kvalitātes optika un attēli

Samsung EX1 kamera noteikti piesaistīs daudzu skatienus, pateicoties tās f/1.8 Schneider objektīvam. Iespaidīgais f/1.8 objektīvs dāvā fotogrāfam plašākas blendes atvēruma regulācijas iespējas un seklāku asuma dziļumu, sniedzot viņiem iespēju izpludināt attēla fonu, kamēr uzņemtais objekts tai pat laikā atrodas fokusā. Īpaši ātrais f/1.8 objektīvs ļauj uzņemt labākas fotogrāfijas arī zemas gaismas apstākļos, jo caur to uz jauno augstas veiktspējas 1/1,7” CCD attēlveidošanas sensoru tiek padots vairāk gaismas. Esot lielākam nekā citiem sensoriem, kas parasti sastopami kompaktajās digitālajās fotokamerās, EX1 1/1,7” CCD attēla sensors piedāvā nepārspētu jutību (maks. ISO 3200/pie pilnas izšķirtspējas). Kopā ar Samsung atjaunināto un ātro DRImeIII attēlveidošanas procesoru, EX1 spēj notvert augstas kvalitātes attēlus, īpaši neietekmējoties no gaismas daudzuma apkārtējā vidē.

Augstākās kategorijas Schneider objektīvs piedāvā 24 mm ultra platu fokusa attālumu un 3x optisko tālummaiņu. Esot daudz platākam nekā tradicionālajās kompaktkamerās, EX1 kameras 24 mm ultra platleņķa objektīvs ļauj fotogrāfiem iegūt plašāku kadrējumu, ietverot skaistas ainavas un lielu draugu vai ģimenes pulku. Lai iegūtu neizsmērētus attēlus, EX1 objektīvs ir aprīkots ar Samsung divkāršo attēla stabilizācijas tehnoloģiju.

Daudzpusīgais ekrāns pilnveido skatīšanās baudījumu

Uzņemt un aplūkot attēlus uz EX1 trīs collu atlokāmā AMOLED ekrāna ir bauda. Rotējošais AMOLED ekrāns ļaus fotogrāfiem precīzi iekadrēt attēlus tā, kā viņi vēlas, un no jebkura skata leņķa, tai skaitā turot kameru augstu virs galvas vai arī pie pašas zemes. Salīdzinājumā ar tradicionālajiem TFT-LCD ekrāniem, kas atrodami lielākajā daļā digitālo kameru, EX1 AMOLED ekrāns nodrošina lietotājus ar augstāku kontrasta attiecību, izteiksmīgākiem melnajiem toņiem un daudz precīzākām, dzīvīgākām krāsām – arī aplūkojot attēlus no slīpa leņķa un tiešā saules gaismā. EX1 AMOLED ekrāns ir arī daudz energoefektīvāks, ja runa ir par enerģijas patēriņu, tādējādi ļaujot fotogrāfiem paildzināt baterijas darbības laiku un fotografēt ilgāk ar vienu uzlādes reizi.

Plašas fotografēšanas iespējas

EX1 fotokamera ir aprīkota ar RAW formāta attēlu atbalstu un dāvā entuziastiem pilnu kontroli pār attēla uzņemšanu, pateicoties slēdža prioritātes, blendes atvēruma prioritātes un pilnajam manuālās vadības režīmam. Izmantojot šos iestatījumus, fotogrāfi var eksperimentēt ar zemu slēdža ātrumu vai atšķirīgu asuma dziļumu; tai pat laikā tiem, kas manuālā režīma vietā priekšroku tomēr dod lietošanas vienkāršībai – EX1 piedāvā arī Samsung Smart Auto 2.0 (foto un video režīmos) scēnas atpazīšanas tehnoloģiju. Pielietojama gan video (640×480 / 30 kadri sekundē / H.264) uzņemšanas režīmā, gan arī standarta foto režīmā, šī inteliģentā funkcija izanalizē scēnu un tad automātiski izvēlas atbilstošākos iestatījumus labākā rezultāta sasniegšanai. Šī režīma izmantošana ir pavisam viegla, un lietotājiem nav jāziedo attēla kvalitāte lietošanas vienkāršības vārdā.

Tehniskās specifikācijas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: