Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Samsung prezentē unikālu Multiview kameru‏
Publicēts 17. septembrī, 2011.
Samsung šodien ir prezentējis MultiView kameru ar atlokāmu 3 collu platformāta ekrānu. Tādējādi Samsung ir aizsācis pilnīgi jaunu MultiView kameru kategoriju, kas ļaus mūsdienu prasīgajiem foto kameru lietotājiem iegūt perfektu kadrējumu no jebkura skata leņķa.

Īpaši plānā un elegantā ierīce var lepoties ar uzlabotu attēlu kvalitāti, skārienekrāna tehnoloģijām, kā arī ar virkni dažādu novatorisku un ērtu funkciju, kas ļauj ikvienam lietotājam vienkārši izbaudīt fotografēšanu ar pilnu pārliecību, ka pat vissarežģītākais kadrs izdosies nevainojami.

Samsung MultiView kamera ir veidota, balstoties uz veiksmīgo Samsung 2View tehnoloģiju, un tā ir pirmā premium kategorijas kompaktā kamera, kas ir aprīkota ar atlokāmu 3 collu Multiview platformāta skārienekrānu. Samsung to ir izstrādājis, atsaucoties uz pastāvīgi augošajām patērētāju prasībām pēc plašākām iespējām īstenot savas radošās idejas.

Atlokāmais 3 collu platformāta ekrāns paver veselu pasauli ar mākslinieciskām iespējām, gan uzņemot ideālu pašportretu savas sociālo tīklu profila bildes uzlabošanai, gan arī fotografējot ļoti slikta apgaismojuma apstākļos vai no augsta skata punkta. Unikālais ekrāns ir lokāms gan uz augšu, gan uz leju, tādējādi Jūs faktiski no jebkura skata leņķa varat ērti iekadrēt ikvienu attēlu un viegli aplūkot uzņemtās fotogrāfijas.

Samsung MultiView kamera dāvā iespaidīgu 16,1 megapikseļa izšķirtspēju premium kategorijas attēlu kvalitātei, 5x optiskās tālummaiņas objektīvu ikdienas tuvplānu detaļu uzņemšanai, kā arī 26mm platformāta objektīvu, ar kuru augstā izšķirtspējā iemūžināt vērienīgus pasākumus. Ievietojot šīs tehnoloģijas smalkā un plānā ierīcē, Samsung MultiView kļūst par ideālu kameru augstas kvalitātes attēlu uzņemšanai jebkurā laikā un vietā.

Novatoriskā Live Panorama funkcija ļauj viegli uzņemt fotogrāfiju ar lielu cilvēku grupu – atliek vien turēt nospiestu slēdža pogu un pārvietot fotokameru, lai pēc tam jau LCD ekrānā pilnībā aplūkotu visu uzņemto kadru. Turklāt, pievienojot Samsung MultiView kameru pie 3D HD televizora, fotogrāfijas un panorāmas attēli var nekavējoties tikt aplūkoti izcilā 3D kvalitātē.

Kamerā izmantotā Smart Touch 3.0 lietotājsaskarne nodrošina lietotājus ar intuitīvām vadības iespējām, kas ietaupa laiku, meklējot nepieciešamo funkciju. Uz ekrāna Jums ir iespēja ērti pārvilkt un šķirstīt izvēlnes, lai ar viena pieskāriena palīdzību palaistu tieši to funkciju, kas ir nepieciešama.

Samsung Electronics Digitālās attēlveidošanas nodaļas vecākais viceprezidents un vadītājs Mjongs Sups Hans (Myoung Sup Han) sacīja: “Mūsu mērķis ir pastāvīgi atrasties tehnoloģiju attīstības priekšgalā ar savām digitālo kompaktkameru inovācijām. Fotokameras revolucionārā MultiView funkcija ir šī mērķa īstenošanas apliecinājums. Šīs kameras unikālā spēja uzņemt attēlus no jebkura skata leņķa apvienojumā ar stilīgo un īpaši plāno dizainu demonstrē Samsung inovācijas, kuras šķitīs saistošas ikvienam fotogrāfam un ļaus izvirzīt jaunas pamatvērtības fotoindustrijai.”

Paud savu radošumu ar Magic Frame un Picture-in-Picture foto funkcijām
Magic Frame funkcija ietver 12 atraktīvas fona veidnes, kā arī tā sniedz iespēju lietotājiem radīt pašiem savu fona veidni. Savukārt, kameras Picture-in-Picture funkcija ļauj jums ievietot vienu attēlu otrā. Jūs pat varat izmantot atlokāmo ekrānu, lai uzņemtu pašportretu, un pēc tam ievietot sevi citā fotogrāfijā.

Jautrība ar Smart Filter un Funny Faces funkcijām
Smart Filter ļauj lietotājiem izmantot izvēlni ar 14 dažādiem mākslinieciskiem efektiem, kas papildināti ar diviem līdz šim neredzētiem jaunumiem – Ūdenskrāsu efekts dāvā attēlam akvareļkrāsu zīmējuma izskatu, savukārt Multfilmas efekts ļauj pārvērst ikvienu fotogrāfiju animācijā. Savukārt Funny Faces funkcija ļauj jums ar dažu pieskārienu palīdzību izliekt, izstiept un dažādi citādi izmainīt uzņemtās portretu fotogrāfijas, lai padarītu tās smieklīgākas un pēc tam dalītos ar draugiem šajās jautrajās bildēs.

Notver perfektu portretu
Iebūvētā Pozēšanas gida funkcija ar palīglīnijām uz LCD ekrāna iesaka lietotājam, kā vislabāk iekadrēt cilvēku, līdz ar to Jūs varat iegūt optimālu attēlu faktiski no jebkura leņķa. Kamera arī nodrošina iespēju izmantot foto rediģēšanas funkcijas, lai nekavējoties apstrādātu un pagrieztu attēlu pēc vajadzības. Ģimene un draugi noteikti augstu novērtēs Beauty Shot funkciju, kas ļauj Jums izrediģēt ikvienu attēla nepilnību, rezultātā iegūstot nevainojamu fotogrāfiju.

Radi pats savu stāstu
Samsung MultiView kamera ar Storyboard Maker funkciju ļauj Jums kļūt par savas dzīves režisoriem. Lietotāji no uzņemtajiem attēliem var sagatavot savu stāstu, izvēloties izkārtojumu un tad atbilstošā secībā ievietojot tajā fotogrāfijas. Neatkarīgi no tā, vai veidojat video ar draugiem vakara ballītē vai arī video no ģimenes brīvdienām, Jūs varat visus attēlus sakārtot tieši tādā secībā un izkārtojumā, kā Jūs tos iedomājāties.

Radošais gars Jūsu rokās
Uzņemiet platleņķa fotogrāfiju ar savu draugu, un Samsung MultiView kamera pati automātiski piemeklēs un uzņems divus iespaidīgus attēlus ar atšķirīgu tālummaiņas pakāpi. Tādējādi Jūs iegūsiet trīs lieliskas fotogrāfijas ar vienu vienīgu pogas spiedienu!

HD video uzņemšana
Samsung MultiView kamera par spīti savam kompaktajam, vienā plaukstā satveramajam izmēram ir aprīkota arī ar HD video ierakstīšanas funkciju. Izbaudiet stabilu, skaidru un asu video attēlu kopā ar tehnoloģijām, kas īpašos dzīves mirkļus ļaus filmēt divreiz ilgāk, nekā to spēj piedāvāt standarta MPEG4 formāta kameras. Savukārt novatoriskā tālummaiņas trokšņu novēršanas tehnoloģija parūpēsies, lai vienīgā skaņa, kas tiek ierakstīta kopā ar video, būtu Jūsu mīļoto cilvēku smiekli un sarunas nevis objektīva mehānisma dūkoņa.

Samsung MultiView kamerā ir apvienotas industrijā vadošās inovācijas, izsmalcināts dizains un spēcīgākās, lietotājiem draudzīgākās funkcijas, kas kopumā nodrošina izcilu mobilitāti un premium līmeņa attēlu kvalitāti. Samsung MultiView ir ideāli piemērota ierīce ne tikai, lai uzņemtu attēlus, bet arī, lai pastāstītu aizraujošu stāstu.

Vairāk info: www.samsung.com/multiview


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: