Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Samsung prezentējis NB30 – īpaši izturīgu biznesa klases klēpjdatoru
Publicēts 12. martā, 2010.
Samsung Electronics, patērētāju elektronikas tirgus līderis un IT tehnoloģiju pasaules līderis, prezentējis savu jauno izturīgo biznesa klases tīmekļdatoru Samsung NB30. Radīts, lai darbotos bargos un ekstremālos vides apstākļos, NB30 tīmekļdators ir teicami piemērots biznesa lietotājiem, kas vēlas garantētu veiktspēju neatkarīgi no apkārtējās vides.

Īpaši izstrādāts, lai pārciestu ikdienā neizbēgamos triecienus un sitienus, NB30 tīmekļdators jūs nepievils. Papildus triecienu un skrāpējumu izturīgajam korpusam, kas samazina bojājumu risku, datora robustais un elegantais dizains papildināts ar unikālo S rakstā veidoto reljefaino gumijas apdari, kas neļauj uz tā palikt pirkstu nospiedumiem. Novatoriskais cietā diska brīvkritiena sensors pasargā datorā esošos datus, automātiski novietojot diska lasīšanas mehānismus gaidīšanas režīmā, līdz ko sajūt, ka dators atrodas kritienā. Tīmekļdatora korpuss ir aprīkots arī ar ūdensdrošu blīvējumu, lai novērstu potenciālos bojājumus, kas varētu rasties saskaroties ar līdz pat 50 mililitriem izšļakstīta šķidruma.

“Samsung izstrādā dažādus produktus dažādām vajadzībām, un NB30 īpašības padara to ideāli piemērotu kustībā esošam cilvēkam, kam ir nepieciešamība vienmēr atrasties tiešsaistē, lai arī kurp viņš dotos,” sacīja Samsung Electronics IT risinājumu biznesa nodaļas viceprezidents Kiju Ho Ums. “Ierīces izturīgais un stilīgais dizains kopā ar modernajām tehnoloģijām un izsmalcināto iespēju klāstu aizņemtiem profesionāļiem nodrošina lieliskas savienojamības iespējas gan birojā, gan arī ārpus tā.”

Samsung NB30 ir apgādāts ar Intel jaunāko procesoru Intel® Atom™ N450, kas īpaši radīts interneta iespēju izbaudīšanai ar tīmekļdatoriem. Balstoties uz pavisam jaunu mikroarhitektūru, Intel® Atom™ procesors paaugstina energoefektivitātes līmeni, paildzinot akumulatora darbības laiku, vienlaikus uzlabojot arī mobilo veiktspēju un paaugstinot sistēmas ātrdarbību.

NB30 tīmekļdatora 10,1 collu LED ekrāns ļauj lietotājiem izbaudīt teicamus attēlus ar vissmalkākajām detaļām un košākajām krāsām, turklāt bez spoguļefektiem spožā gaismā vai saulainā dienā. Šis energoefektīvais ekrāns darbojas tandēmā ar NB30 tīmekļdatora optimizēto datu apstrādes jaudu un Samsung izstrādāto baterijas veiktspējas uzlabošanas tehnoloģiju, dāvājot izcilu autonomas darbības sniegumu līdz pat 11 stundām.

NB30 tīmekļdators ir aprīkots arī ar virkni dažādu rīku augstākai datora drošībai. AnyPC attālinātās piekļuves aplikācija nodrošina drošu viena klikšķa savienojumu ar mājas vai biroja datoru, ļaujot vienmēr un visur droši un vienkārši pārsūtīt un aplūkot failus. Spēcīgā pretzādzības FailSafe programmatūra būs noderīgs rīks jūsu datora izsekošanai, ja tas tiek nozagts. Šī programma ļaus jums izsekot pazaudētā vai nozagtā klēpjdatora atrašanās vietu un nošifrēt, pārvaldīt, atgūt vai arī izdzēst jums svarīgos datus.

NB30 tīmekļdators ir apgādāts arī ar dažiem novatoriskiem ekrāna iestatījumiem, lai papildinātu tā pielietojuma iespējas. Ja gadījumā kādai programmai vai spēlei nepieciešama augstāka izšķirtspēja, NB30 tīmekļdatorā pieejamais Vienkāršais izšķirtspējas pārvaldīšanas rīks (Easy Resolution Manager) ļauj viegli pārslēgties uz 1024 x 768 punktu izšķirtspēju asākam attēlam un spilgtākām krāsām. Vēl kā papildus iespēju jāmin 10,1” skārienekrāns ar vienkāršām vadības iespējām. Tīmekļdatora Multi Touch programmatūra nodrošina tādas funkcijas kā darbvirsmas izveidi, objektu pārvietošanu uz citiem logiem, kā arī mediju failu pievienošanu un izdzēšanu – un tas viss paveicams ar pieskārienu.

Gluži tāpat kā citi Samsung tīmekļdatori, arī NB30 modelis atbilst vadošajiem vides un lietojamības standartiem – NB30 ir TCO sertifikāts, kā arī tas atbilst ECO RoHS direktīvai. Tīmekļdators ir konstruēts ergonomiski optimālai lietošanas vienkāršībai un sniegumam, tā uzbūvē nav izmantots dzīvsudrabs, un tas patērē ievērojami mazāk elektroenerģijas, pateicoties LED aizmugurgaismotajam ekrānam. Šī tīmekļdatora īpaši zemais svars un robustais, kompaktais dizains sniedz arī citas “zaļās” priekšrocības, jo arī tā izstrādes un lietošanas dzīves ciklā tiek izmantots mazāk enerģijas.

Samsung NB30 ar Multi Touch funkcijas atbalstu Latvijā būs pieejams sākot ar šī gada maiju.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: